fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Träffa SYLF centralts nyvalda och omvalda styrelsemedlemmar

På SYLF:s hundrade fullmäktige den 8/5 2021 valdes två nya ledamöter in i styrelsen och två styrelsemedlemmar blev omvalda. Men vilka är de, vad ser de mest fram emot under sin tid i styrelsen och vilka frågor brinner de lite …

Vill du också få AT-enkäten?

Gör du, eller har du nyligen avslutat din AT? Svara på AT-enkäten! Genom att anmäla ditt intresse på länken nedan så får du inom en arbetsdag en länk till undersökningen skickad till din mejl.   AT-enkäten är grunden för AT-rankingen, men …

Dags för ny lunchföreläsning!

Äntligen är det dags för nästa lunchföreläsning i SYLF Norrbottens föreläsningsserie! Denna gång är det Anne Liljedahl, ST-läkare tillika styrelseledamot, som står för underhållningen. På onsdag 5 maj kl 12.15 – 12.45 ses vi över zoom, länken kommer i eventet …

Nationella vårdkompetensrådet faststlår: väntetiderna har ökat

Idag går Nationella Vårdkompetensrådet ut i en rapport som sammanställer flödet från examen till specialistbevis bland läkarna. De slår fast att tiden att bli specialist blivit längre. Mest alarmerande är att en allt större grupp hamnar långt från AT.

Redo för AT-enkäten 2021?

En viktig påminnelse till alla AT-läkare i Värmland: SYLF:s årliga AT-enkät skickas snart ut till alla våra medlemmar. För att inte missa chansen att göra din röst hörd är det dags att se över att dina uppgifter stämmer. Uppdatera din …

Tema: Diskriminering

Vad är diskriminering och hur ska SYLF:s förtroendevalda arbeta mot diskriminering? 12/4 18.00-19.30 håller SYLF en utbildning där Läkarförbundets ombudsmän reder ut begreppen. Utbildningen hålls via Zoom. Länk har skickats till alla deltagare på förmiddagen 12/4.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem