fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

På föreläsningen lär du dig vilka verktyg som står till buds för dig att påverka din lön, vilka som fungerar bäst i vilka sammanhang, vad man bör tänka på inför och under en löneförhandling och mycket mer.

Carl-Axel Bankert, förhandlingsansvarig i Malmö Läkareförening, kommer tillbaka till Göteborg för att än en gång hålla i denna uppskattade föreläsning. Kom och passa på att ställa just dina frågor!

Tid: Onsdagen 5 februari 2020 kl 18.00. Från kl 17.30 bjuder vi på förtäring till alla anmälda.

Plats: Hjärtats aula, Sahlgrenska universitetssjukhuset. Närmaste ingång Vita stråket 12, alternativt huvudentrén på Blå stråket 5.

Anmälan: sker senast fredag 31 januari till matbestallningsylf@gmail.com. Glöm inte att meddela eventuella allergier eller kostpreferenser!

SYLF Göteborgs årsmöte
I samband med föreläsningen kommer SYLF Göteborg att hålla sitt årsmöte. Handlingarna finner du bifogade nedan.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.