fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Alla medlemmar i SYLF Jönköping inbjuds till en digital medlemsträff där ni har möjlighet att ställa frågor kring arbetssituation, skyddsutrustning, ersättning etc kopplat till coronapandemin. Vi vill gärna veta hur er arbetssituation påverkas av pandemin, hur era arbetstider ser ut, i vilken utsträckning ledighet kan ges, hur det fungerar med veckovila och vilka rutiner som finns kring skyddsutrustning och ersättning vid övertid.
Skicka gärna frågor till oss per mail innan mötet så får vi en bättre chans att besvara dessa under mötet.
Mötet äger rum måndagen den 25 maj kl 18. Länk för att komma till mötet har skickats ut via mail. Ingen föranmälan krävs. Varmt välkomna!
Vänliga hälsningar
Styrelsen för SYLF Jönköping

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.