Hoppa till innehåll

Vår medlemsservice, medlemsrådgivning och reception kommer att hålla stängt under påskhelgen från torsdag den 28 mars klockan 12.00 till tisdag den 2 april klockan 9.00.

Nyheter
Extrainsatt årsmöte med SYLF Göteborg

Extrainsatt årsmöte med SYLF Göteborg

Välkommen att delta på SYLF Göteborgs extra insatta årsmöte den 20/5, anmälan skickas till goteborg.sylf@gmail.com senast den 15/5.

Nyhet

Hej!

Pga ändringar i SYLFs ekonomiska hantering centralt måste ett extra årsmöte insättas under våren 2020 för att fastställa årsavgiften för 2021 (som tillägg till fastställandet av årsavgift för 2020 vilket beslutades vid ordinarie årsmöte 200205). Denna fråga kommer således avhandlas som en enda enskild punkt vid det extrainsatta årsmötet som därför hålls i samband med styrelsens ordinarie styrelsemöte digitalt via skype den 20/5 kl 18.00.

Anmälan sker till goteborg.sylf@gmail.com senast den 15/5.

Se handlingarna nedan.

Välkomna!

//styrelsen SYLF Göteborg


Fler nyheter


7-klöver 2024

Representanter från SYLF träffades nu i helgen för 7-Klövern i myllrande Västerås tacksamt annordnat av SYLF Västmanland. Det har utbytts tankar, jämförts utmaningar, och formats strategier. En stor punkt på agendan var åter BT som vi arbetar frenetiskt med i …
Nyheter SYLF Sörmland

Årets AT-enkät är här!

Är du inte medlem eller har du inte fått länken? Ingen fara, du har möjlighet att anmäla ditt intresse, och få en individuell länk skickad till dig, här!

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare