fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

AT-enkäten genomförs av SYLF varje år och som AT-läkare ges du chansen att få din röst hörd genom att skatta din AT-ort. Förra året gjorde Sollefteå ett jättelyft jämfört med tidigare år vilket uppmärksammades stort. AT-enkäten är en viktig del i påverkansarbetet och resultaten påverkar regionens arbete med AT. Ju fler som deltar i enkäten, desto större tyngd får den!

Se därför till att du loggar in på SLF:s hemsida och kontrollerar att dina kontaktuppgifter stämmer så att du har möjlighet att delta i AT-enkäten 2021!

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem