fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1

Svara på löneenkäten!

Var med och gör skillnad. Ju fler som svarar desto bättre lönestatistik för alla medlemmar. Om du fått din lön reviderad efter lönerevisionen 2020 – uppdatera med din nya lön!
SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1
Svara på löneenkäten!
Läs mer

Som underläkare anställd i Region Jönköpings län och medlem Sveriges Läkarförbund är du också per automatik medlem i SYLF (Sveriges Yngre Läkares Förening) Jönköping.

SYLF i Jönköping verkar för att tillvarata underläkarnas intressen både lokalt och nationellt. Vi har platser i den lokala styrelsen för läkarföreningen i Jönköping och kan därigenom driva underläkarnas frågor.

Vid frågor som rör underläkarnas relation med arbetsgivaren är vi en maktfaktor som lyssnas på!

Våra viktigaste frågor rör lön, anställningsvillkor och arbetsmiljö men även handledarskap, kompetensutveckling, villkor vid föräldraledighet, sjukdom, diskriminering men även mycket mer.

Det senaste året har vi till exempel varit med och förbättrat villkoren vid pendling, vilket har varit en stor fråga för ST-läkarna. Vi har också arbetat för förbättrad struktur för lönesättning av AT-läkare.

Vi kan själv svara på många frågor men annars hänvisa till rätt instans. Inget ärende är för stort eller för litet!

Vill du vara med?

För att vi ska kunna fortsätta att utvecklas behöver vi nya aktiva deltagare i styrelsen! Vi behöver veta vilka frågor som underläkarna i regionen önskar att vi driver och vilka problem som finns.

Det finns inget krav på styrelsemedlemmar utan man deltar precis så mycket som man önskar. Vi tillhandahåller också kurser och utbildningar inom facklig verksamhet och hur offentlig verksamhet styrs. Är du intresserad av din arbetsmiljö? Vill du vara med och förbättra vården och villkoren för underläkare?

Kontaktpersoner:

Lars Rosling i Värnamo
Sophie Larsson i Eksjö
Gustaf Starlander i Jönköping

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.