fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1

Svara på löneenkäten!

Var med och gör skillnad. Ju fler som svarar desto bättre lönestatistik för alla medlemmar. Om du fått din lön reviderad efter lönerevisionen 2020 – uppdatera med din nya lön!
SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1
Svara på löneenkäten!
Läs mer

SYLF har under 2015/2016 gjort en särskild satsning på stressrelaterad psykisk ohälsa och tittat på frisk- och riskfaktorer. Som del i satsningen har SYLF gjort enkätundersökningar vilken sammanställts i rapporten Frisk under risk om förekomst och förebyggande av stressrelaterad psykisk ohälsa bland underläkare. I rapporten undersöks ris- och friskfaktorer för stressrelaterad psykisk ohälsa. Arbetets kravnivå – tung arbetsbelastning, hög stress, långa arbetspass, obekväma arbetstider och stort ansvar för andra människor är exempel på riskfaktorer som ökar risken för psykisk ohälsa.

SYLF:s styrelse har tagit fram en föreläsning utifrån projektet. Här hittar du föreläsningen.

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.