fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1

Svara på löneenkäten!

Var med och gör skillnad. Ju fler som svarar desto bättre lönestatistik för alla medlemmar. Om du fått din lön reviderad efter lönerevisionen 2020 – uppdatera med din nya lön!
SISTA CHANSEN, LÖNEENKÄTEN STÄNGER 31/1
Svara på löneenkäten!
Läs mer

Våren har på många sätt varit speciell med anledning av covid. En del av oss har kunnat ta ut ledigheter som aldrig förr medan många andra har arbetat på sätt som inte varit aktuellt tidigare. Detta har ställt många frågor på sin spets och Västra Götalands läkarförening med alla förtroendevalda ombud och sektionsstyrelser har arbetat hårt med att bevaka rutiner för personlig skyddsutrustning, förhandla nyinrättade jourlinjer, diskutera olika förändringar som genomförts i ett rasande tempo, verka för rimliga ersättningar för dem som arbetar mycket mer än vanligt och kanske framför allt – försökt värna vår arbetsmiljö i dessa mycket speciella tider.

I länken nedan hittar du information om aktuellt läge inför sommaren. Tveka inte att kontakta ditt lokala ombud eller din sektionsstyrelse vid frågor eller funderingar.

Jag önskar er alla en fin sommar!

Emelie Hultberg, Ordförande Västra Götalands läkarförening

Aktuell information

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.