Hoppa till innehåll

Just nu så har vi tekniska problem och vissa medlemmar har svårt att komma in på Min sida. Vi arbetar på att lösa problemet så snart som möjligt.

Nyheter
VGLF Fullmäktigemöte 2020

VGLF Fullmäktige 2020

Till följd av den aktuella situationen kommer Fullmäktige hållas digitalt. Deltagandet sker genom Zoom Communication. Information och zoomlänken skickas till alla anmälda via mail!

Nyhet

Snart är det dags för regionalt fullmäktigemöte! Den 19 mars kl 18-20 samlas delegater från alla VGLF:s sektioner i Pelarsalen i Chalmerska huset på Södra Hamngatan 11 i Göteborg. Det är mycket som skall avhandlas efter detta första helår som gemensam förening för hela regionen. Nedan finns alla handlingar (bortsett från valberedningens förslag som läggs upp inom kort).

Välkommen!

Bilaga 1 – Val

Revisionsberättelse

REVISIONSBERÄTTELSE VGLF

Bilaga 3a – Rapport avseende interimsstyrelsens verksamhet

Bilaga 2 – Förslag Stadgar för Västra Götalands läkarförening

Bilaga 2 – Proposition

Bilaga 3b – Verksamhetsberättelse 2019

Bilaga 3c – Årsredovisning 2019

Bilaga 4 – Fastställande av årsavgift

Bilaga 5 – Budget

Bilaga 6 – Styrelsens förslag till verksamhetsplan

Föredragningslista 2020-03-19


Fler nyheter


Till minne

Per-Olof ”P-O” Hansson, universitetssjukhusöverläkare och docent, har gått bort vid 65 års ålder. Han var under större delen av sitt yrkesliv facklig företrädare för Göteborgs läkarförening. Våra tankar går till hans fru Kerstin och sönerna Erik och Olof.

"Kärnan i det fackliga arbetet är att prata med varandra"

"Prata med varandra, ’hissa röd flagg’, skriv en debattartikel och säg att nedskärningarna bygger på faktaresistens." Det skriver Hanna Kataoka, ordförande i Läkarföreningen på Sahlgrenska, i Läkartidningen. "Helst innan medicinsk expertis, patientsäkerhet och god arbetsmiljö blivit fornminnen." Läs mer här.

Regeringens vårdstöd: "Räcker inte för Sahlgrenska"

Regeringens besked om att skjuta till sex miljarder, öronmärkta för sjukvården, till regionerna får kritik. Det kommer inte att räcka för svältfödda Sahlgrenska, menar Hanna Kataoka, ordförande i Västra Götalands läkarförening på SU. Hon vänder sig också mot övertron på …
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare