Hoppa till innehåll

Webbinarium: Lönesamtal

Vad tänker du på när vi säger lönesamtal? Du kan förhandla om lön när du börjar en ny anställning, får nya ansvarsområden eller när du har ditt årliga lönesamtal vid lönerevisionen och då är det är viktigt att du är förberedd.

rådgivning
Länk till sändningen har skickats till samtliga anmälda deltagare, kika gärna i skräpkorgen så att du inte missar din länk.
På Läkarförbundets lunchwebbinarium går vi genom hur en lönerevision går till, vad ett lönesamtal är och konkreta tips att ta med dig till ditt lönesamtal. Föreläsare Pantea Ansari är ombudsman och avtalsansvarig på den statliga sektorn. Tillsammans med Ann Garö som är avtalsansvarig på den kommun-regionala sektorn har båda föreläsare många års av erfarenhet på ämnet. Webinariet riktar sig till medlemmar. På grund av hög efterfrågan är platserna fyllda och anmälan är stängd.  Medverkande: Pantea Ansari, avtalsansvarig statlig sektor. Ann Garö, avtalsansvarig kommun-regional sektor. Vill du förbereda dig ytterligare? Som medlem i Läkarförbundet kan du få personlig rådgivning kring lön av förbundets medlemsrådgivning, och du kan också ta del av vår unika lönestatistik för läkare. https://youtu.be/rtEVXQpuzoM
Webbinariet om lönesamtal är endast tillgängligt för medlemmar. Är du inte medlem ännu? Gå med i Läkarförbundet idag!

Mer i kalendern

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare