Hoppa till innehåll
Om oss
Konferensanläggning

Konferensanläggning

Sveriges läkarförbund har i källaren på Villagatan 5 en konferensanläggning med 10 konferensrum. Föreningar inom Läkarförbundet har kostnadsfri tillgång till konferensanläggningen.

Läkarförbundets konferensanläggning med kapacitet för drygt 100 personer erbjuder 10 modernt utrustade konferensrum, med plats för 2 till 40 personer. I anslutning till konferensrummen finns pausrum med plats för 20 personer, med tillgång till kaffe, te, mineralvatten och frukt. Vill man ha något mer finns det möjlighet att beställa catering från Klubbvåningen.

För att möta högt ställda krav på en konferensanläggning har vi installerat luftbehandlingssystem, kyla till samtliga konferensrum och värmesystem för hela källarplanet. Alla konferensrum har ljud- och bildutrustning samt trådlöst nätverk.

Riktlinje och information om konferensbokningen (PDF)

Säkerhetsrutiner för konferensdeltagare (PDF)

Covid-19 – information till samtliga deltagare Läkarförbundet värnar om både din och våra medarbetares hälsa. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att motverka spridningen av covid-19. Stanna alltid hemma om du har symtom på luftvägsinfektion, även lindriga, för att undvika smittspridning. Visa hänsyn och håll avstånd när du vistas i våra konferenslokaler. Mer information om covid-19 på Folkhälsomyndighetens webbplats.

Kontaktuppgifter

Bokning av konferenslokaler sker via växel/reception på telefon: 08-790 33 00 eller e-post: konferens@slf.se

Bokning av catering samt Klubbvåningen på telefon: 08-790 33 40, bokning ska ske med tre arbetsdagars varsel.

IT- och övriga frågor: Kontakta internservice på telefon: 08-790 33 00

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare