fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Läkarförbundets konferensanläggning med kapacitet för drygt 100 personer erbjuder 10 modernt utrustade konferensrum, med plats för två till 60 personer. I anslutning till konferensrummen finns pausrum med plats för 20 personer, med tillgång till kaffe, te, mineralvatten och frukt. Vill man ha något mer finns det möjlighet att beställa catering från Klubbvåningen.

I lokalerna möts gästerna av bevarad historisk miljö och modern arkitektur. Vi har varsamt tagit fram en originalmålning i taket och vackra naturstensmurar samt gamla tegelväggar har bevarats. För att möta högt ställda krav på en konferensanläggning har vi installerat luftbehandlingssystem, kyla till samtliga konferensrum och värmesystem för hela källarplanet. Alla konferensrum har ljud- och bildutrustning samt trådlöst nätverk.

Här hittar du mer information kring bokning, öppettider, catering och presentation av konferensrum.

Kontaktuppgifter

Bokning av konferenslokal: Växel/reception 08-790 33 00

Bokningsförfrågan av mötesrummen Hjärtat sker genom Maximillian Schönhausen.

Bokning av catering samt Klubbvåningen: Telefon 08-790 33 40, bokning ska ske med tre arbetsdagars varsel.

IT- och övriga frågor: Kontakta internservice på 08-790 33 00

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.