fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Läkarförbundets konferensanläggning med kapacitet för drygt 100 personer erbjuder 10 modernt utrustade konferensrum, med plats för 2 till 60 personer. I anslutning till konferensrummen finns pausrum med plats för 20 personer, med tillgång till kaffe, te, mineralvatten och frukt. Vill man ha något mer finns det möjlighet att beställa catering från Klubbvåningen.

För att möta högt ställda krav på en konferensanläggning har vi installerat luftbehandlingssystem, kyla till samtliga konferensrum och värmesystem för hela källarplanet. Alla konferensrum har ljud- och bildutrustning samt trådlöst nätverk.

Riktlinje och information om konferensbokningen (PDF)

Säkerhetsrutiner för konferensdeltagare (PDF)


Covid-19 – information till samtliga deltagare

Läkarförbundet värnar om både din och våra medarbetares hälsa. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer för att motverka spridningen av covid-19. Stanna alltid hemma om du har symtom på luftvägsinfektion, även lindriga, för att undvika smittspridning. Visa hänsyn och håll avstånd när du vistas i våra konferenslokaler. Mer information om covid-19 på Folkhälsomyndighetens webbplats.

Kontaktuppgifter

Bokning av konferenslokaler sker via växel/reception på telefon:
08-790 33 00 eller e-post: internservice@slf.se.

Bokning av catering samt Klubbvåningen på telefon: 08-790 33 40, bokning ska ske med tre arbetsdagars varsel.

IT- och övriga frågor: Kontakta internservice på telefon: 08-790 33 00

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem