fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

På Sveriges läkarförbunds kansli får du möjlighet till ett meningsfullt och varierat arbete. Vi är cirka 60 medarbetare fördelat på fem avdelningar. Sedan mars 2020 är vi tillbaka i våra nyrenoverade lokaler på Villagatan, centralt i Stockholm. Vi är en värderingsstyrd arbetsplats. Våra tre värdeord professionell, utvecklande och engagerad vägleder och stödjer oss i det dagliga arbetet. Läs mer nedan.

Lediga jobb

Se alla lediga jobb på Sveriges läkarförbund. Söker du läkartjänster? Besök Läkarkarriär.

Våra nyrenoverade lokaler på Villagatan 5

2020 blev renoveringarna av vårt hus på Villagatan 5 klara. Huset byggdes 1905 och vi har ägt det sedan 1944. Huset är fullt av historia och är, om vi får säga det själva, Sveriges vackraste arbetsplats.

Våra värderingar

Vi är en värderingsstyrd arbetsplats. Våra tre värdeord professionell, utvecklande och engagerad vägleder och stödjer oss i det dagliga arbetet. Våra värderingar är framtagna av medarbetarna på Läkarförbundets kansli 2017 och styrs i hög grad av medarbetarna själva, där våra värderingsambassadörer har en viktig roll med återkommande värderingsträffar för alla.

Jag är professionell och bidrar till verksamheten genom att:

  • hålla mig uppdaterad inom mina sakfrågor
  • vara kunnig och ge ett bra bemötande
  • respektera andra

Jag är utvecklande och bidrar till verksamheten genom att:

  • våga vara öppen, komma med nya förslag och uppmuntra andras idéer
  • dela med mig av mina kunskaper och erfarenheter i en tillåtande och lärande miljö
  • vara nyfiken och bejakande

Jag är engagerad och bidrar till verksamheten genom att:

  • ta ansvar och bry mig
  • utför mitt arbete med god kvalitet och i rätt tid
  • se helheten och göra det lilla extra

Om du vill vara med på vår resa att öka vår medlemsnytta samtidigt som du vill hjälpa oss att utveckla arbetsplatsen till att bli ännu bättre är du välkommen att söka en tjänst hos oss!

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.