fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Under rådande omständigheter följer Sveriges läkarförbund Utrikesdepartementets (UD:s) reseinformation. Det vilar ett stort ansvar på dig som resenär och du bör noga överväga din resa, förbereda dig ordentligt, hålla dig välinformerad och följa lokala myndigheters råd och anvisningar på plats. Sveriges läkarförbund tar inte ansvar för förändringar i lokala restriktioner.

Ordinarie bokningsregler gäller. Vänligen läs bokningsreglerna innan du bokar din resa.

Vi uppmanar alla att fortsätta följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer, håll avstånd och res inte om du visar symptom.

Bokningen för andra halvan av 2021 släpps i slutet av februari.


Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.