Hoppa till innehåll

Välkommen till Ankaregården i Skanör

Mitt i den gamla genuina delen av Skanör ligger Ankaregården där Läkarförbundet har sju lägenheter.

Medlemsförmån, fritidsboende. Bild från Ankaregården i Skanör.

Från Läkarförbudets gård är det bara några minuters promenad ner till den fyra mil långa, vackra, sandstranden som sträcker sig runt hela näset. Här kan du sommartid bada, sola eller windsurfa. Stränderna är långgrunda och barnvänliga. Bland sanddynerana kan du hitta en alldeles egen plats.

Omgivningarna i Skanör är vackra. Havet är aldrig långt borta och de små gatorna som slingrar sig mellan de båda små samhällena Skanör och Falsterbo är som gjorda för cykelturer. Till varje lägenhet hör två cyklar som du kan utforska trakten på.

Skanör är en idyll med trevliga butiker och många konsthantverkare som är värda ett besök. Om du vill göra ett stopp på vägen finns det flera trevliga caféer och restauranger där du kan njuta av allt från goda bakverk till nyrökta räkor.

Skåne är också rätta platsen för golfentusiaster. Våren kommer tidigt, vilket gör spelsäsongen extra lång – ibland spelar man året runt! Det finns många golfbanor i närheten, med Falsterbo golfbana och Flommens golfbana alldeles inpå knutarna.

Det finns ett rikt växt- och djurliv i Skanör. Alldeles i närheten finns flera naturskyddsområden och goda möjligheter till fågelskådning.

Vad kostar det?

Exakta priser hittar du i onlinebokningen.

Du hyr stugan lördag till lördag. Hela hyresbeloppet debiteras när du bokar.

Obs! Ordinarie bokningsregler gäller

Vänligen läs bokningsreglerna innan du bokar din resa.