fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

info 25/6 har medlemsrådgivningen stängt. Öppet som vanligt igen 28/6. Här hittar du vår kunskapsbank för medlemmar.

Från Läkarförbudets gård är det bara några minuters promenad ner till den fyra mil långa, vackra, sandstranden som sträcker sig runt hela näset. Här kan du sommartid bada, sola eller windsurfa. Stränderna är långgrunda och barnvänliga. Bland sanddynerana kan du hitta en alldeles egen plats.

Omgivningarna i Skanör är vackra. Havet är aldrig långt borta och de små gatorna som slingrar sig mellan de båda små samhällena Skanör och Falsterbo är som gjorda för cykelturer. Till varje lägenhet hör två cyklar som du kan utforska trakten på.

Skanör är en idyll med trevliga butiker och många konsthantverkare som är värda ett besök. Om du vill göra ett stopp på vägen finns det flera trevliga caféer och restauranger där du kan njuta av allt från goda bakverk till nyrökta räkor.

Skåne är också rätta platsen för golfentusiaster. Våren kommer tidigt, vilket gör spelsäsongen extra lång – ibland spelar man året runt! Det finns många golfbanor i närheten, med Falsterbo golfbana och Flommens golfbana alldeles inpå knutarna.

Det finns ett rikt växt- och djurliv i Skanör. Alldeles i närheten finns flera naturskyddsområden och goda möjligheter till fågelskådning.

Vad kostar det?

Exakta priser hittar du i onlinebokningen.

Du hyr stugan lördag till lördag. Hela hyresbeloppet debiteras när du bokar.

Bli medlem och få den bästa rådgivningen om lön och arbetsliv

När vi är många och samlade ökar våra möjligheter att forma framtidens hälso- och sjukvård.

Bli medlem idag!

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem