fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Våra stugor och lägenheter ligger alldeles i anslutning till skidbackarna på Solhyllan vilket ger dig som är medlem i Läkarförbundet tillgång till Nordeuropas bästa skidområde, med nöjen för alla åldrar. Lift utanför dörren och nära till fjället både sommar och vinter.

I skidområdet Duved/Tegefjäll finns totalt tolv liftar och pister för alla önskemål. I Åre/Björnen finns ytterligare 34 liftar och ett stort antal nedfarter. Nära stugorna finns spårområde för motionsskidåkning. På Mullfjället ovanför Duved finns många rösade leder för turåkning och vandring. Till Storulvån med turer mot Blåhammaren och Sylarna tar det 45 minuter med bil.

Det finns många aktiviteter även under sommarmånaderna. Fiske, kanot, forsfärder, alpin cykling, terränglöpning på fjället och mycket annat. Åre är rankad fjärde bästa plats för downhillcykling, en snabbt växande gren inom mountainbike. Åre Golfklubb ligger 5 km väster om Duved. Banan sträcker sig delvis längs Indalsälven.

I Duved finns tennisbanor i närheten av stugorna.

Vad kostar det?

  • Högsäsong: 7 700–10 900 kr/vecka
  • Lågsäsong: 3 000–4 000 kr/vecka

Exakta priser hittar du i onlinebokningen.

Du hyr stugan lördag till lördag, och slutstädning ingår i priset. Hela hyresbeloppet debiteras när du bokar.

Bli medlem och få den bästa rådgivningen om lön och arbetsliv

När vi är många och samlade ökar våra möjligheter att forma framtidens hälso- och sjukvård.

Bli medlem idag!

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.