Hoppa till innehåll

Läkartidningen

Läkartidningen ingår som medlemsförmån till alla våra yrkesverksamma och pensionärsmedlemmar.

Läkartidningen bidrar aktivt till läkarkårens fortbildning med information i medicinska och fackliga frågor. Tidningen speglar utvecklingen inom hälso- och sjukvården.

Läkartidningen finns som e-tidning som du kan läsa på alla digitala plattformar. Du kan byta enkelt från papperstidning till e-tidning genom att logga in på Min sida och göra ändringen där.

Symposier

Läkartidningen arrangerar ett antal medicinska symposier varje år. Som medlem får du 300 kr rabatt på anmälningsavgiften.

Hög medicinsk nivå

Det medicinska materialet i Läkartidningen är granskat av sakkunniga enligt internationell praxis. Redaktionen har sju vetenskapliga ämnesredaktörer och en referentstab med över 500 fasta och adjungerade referenter. Tidningen är ett välbesökt forum för professionell debatt och på korrespondenssidorna finns det plats för kortare inlägg.

Platsannonser

Läkartidningen är Sveriges ledande annonsforum för lediga jobb inom sjukvården. Här finns även annonser för olika kurser och vilka stipendier som finns att söka.

Läkartidningen har en fri och självständig ställning i den redaktionella bevakningen av Läkarförbundet medan tidningen på ledarplats företräder Läkarförbundets ställningstaganden i förbundspolitiska frågor. Läkartidningen utkommer med 26 nummer per år.

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Personlig rådgivning
  2. Bästa lönestatistiken för läkare
  3. Unika försäkringar