fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

info 25/6 har medlemsrådgivningen stängt. Öppet som vanligt igen 28/6. Här hittar du vår kunskapsbank för medlemmar.

Boka Läkarförbundets nyrenoverade festvåning på Villagatan i Stockholm. Festvåningen består av en stor matsal och anslutande salonger. Lokalerna är vackra med burspråk, höga fönster, parkettgolv och stuckatur i taket.

Läkarförbundets medlemmar får låna festvåningen för disputationsmiddagar, familjehögtider och liknande. Vi åtar oss dock inte studentfester och barnkalas.

Festvåningen är avsedd för fester med mellan 45 och 92 gäster.

Du behöver inte betala någon lokalhyra, men du måste anlita vår entreprenör Food For Every Mood som ordnar fantastisk mat, fina kringarrangemang och har trevlig serveringspersonal.

De drycker du vill servera, både med och utan alkohol, kan du själv köpa och leverera till lokalen i god tid före festen. Food for Every Mood tar inte extra betalt för att servera dem. Enligt utskänkningsreglerna får du inte ta betalt av dina gäster för öl, vin eller sprit.

Lokalen kan disponeras under tiderna:

Måndag–fredag 16.00–02.00
Lördag 12.00–02.00

Det finns musikanläggning att använda i lokalen. Det är dock inte tillåtet med live-musik då vi är angelägna om att våra grannar inte ska störas. Därför får inte heller musiken spelas på alltför hög volym och det är viktigt att den avslutas absolut senast kl. 01.00.

Fantastisk mat och personal

Food For Every Mood har flera menyer att välja mellan, både bordsservering och buffé. Se dokument längst ner på sidan.

I meny- och buffépriserna ingår:

  • Festvåning med serveringspersonal från 18.30 till 24.00.
  • Kock och serveringspersonal som dukar och serverar
  • Linnedukar och linneservetter
  • Glas, porslin och bestick
  • Ljus och ljusstakar
  • Snacks till välkomstdrinken
  • Kaffe med liten chokladbit
  • Städning och tvätt
  • Moms 12 %
  • Allt faktureras i efterskott

Serveringspersonalen börjar sitt arbete två timmar innan gästerna kommer.  Efter klockan 24.00 debiteras 3.000 kronor per timme som gästerna stannar. Personalen stannar en timme efter att gästerna gått. Om gästerna vill anlända före 18.30 går det bra. Kontakta köket för pris.

Rökning

För att alla ska trivas hänvisas rökare till balkongen som vetter ut mot gården. Det är alltså inte tillåtet att röka inomhus eller utanför huvudentrén.

Ansvar

Du som är beställare av festen ansvarar för ordningen och eventuella skador på Läkarförbundets inventarier och utrustning. Av säkerhets skäl får inte marschaller tändas.

Avboka

Om du måste avboka ska du göra det senast sex månader före bokat datum. I annat fall debiteras en avgift på 1 000 kr. Om du avbokar senare än tre månader innan är avgiften 3 000 kr. E-post skickas till: bokaklubbvaningen@slf.se.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem