fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

E-faktura

Har ni en tjänst för att skicka e-fakturor, se listan nedan för respektive Global Location Number (GLN), som ska anges så e-fakturan hamnar rätt. Om ni inte har en tjänst för e-fakturor kan ni använda InExchange manuella onlinetjänst för de flesta av våra bolag och föreningar detta. Använd då länken som ni finner i respektive adressfält.

E-posta en PDF

Fakturor som inte kan skickas som e-faktura, kan bifogas ett e-mail som PDF eller TIF. De skickas till e-postadresserna i listan nedan, eventuell bilaga ska ligga i samma fil som fakturan. Det går bara att skicka en faktura per e-post. Observera att fakturan måste vara märkt med fakturaadressen och att varje förening/bolag har en unik e-postadress.

Vid frågor kontakta ekonomiavdelningen@slf.se

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem