fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Uppdatera dina uppgifter

Via Min sida här på webbplatsen, kan du se vilka uppgifter som vi har registrerat på dig samt uppdatera dem. Vi uppdaterar ständigt vårt register mot folkbokföringen vilket innebär att vi alltid har din senast registrerade adress.

Om du vill byta lokal- och/eller yrkesförening, ändra eller lägga till i dina uppgifter gör du det via Min sida. Här kan även du som är medlem i Sveriges läkarförbund Student och har fått din läkarexamen uppgradera ditt medlemskap till yrkesverksam medlem. Om du har avslutat din yrkesverksamma bana som läkare kan du byta kategori till pensionärsmedlem.

Är du med i rätt lokal- och yrkesförening?

Du ska vara medlem i den lokalförening som finns där du arbetar. Det finns åtta yrkesföreningar med olika inriktningar inom Läkarförbundet att välja på. Du hittar våra lokal- och yrkesföreningar under Hitta förening. Även när du byter tjänst eller arbetsgivare är det bra om du ser över ditt medlemskap så du är ansluten till rätt yrkesförening.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem