fbpx
Hoppa till innehåll

Just nu bygger vi om i Läkarförbundets webbnätverk vilket kan göra att vissa sidor ser lite märkliga ut. Vid frågor eller synpunkter, kontakta webbsupport@slf.se.

Välkommen till Cortijo del Mar

Läkarförbundet har fyra lägenheter i det exklusiva lägenhetsområdet Cortijo del Mar, som ligger i Estepona kommun men geografiskt närmare Marbella och den kända hamnen Puerto Banus.

pool och palm, ett härligt ställe att spendera på semesterledighet

OBS!  Boendet i Marbella har med anledning av covid-19 satt upp särskilda regler och åtgärder. Läs igenom dessa och var noga med att följa det som står.

Boendet

Tre av lägenheterna har 2 sovrum med två sängar i varje, vardagsrum med 1 bäddsoffa (140 cm) samt två badrum. Lägenheterna har terrass och liten trädgård med gräsmatta.

En av lägenheterna har 1 sovrum med två sängar, vardagsrum med 1 bäddsoffa (90 cm) samt ett badrum.

Samtliga lägenheter har fullt utrustat kök och tvättmaskin. Lakan och handdukar samt handdukar att ta med till poolen finns i varje lägenhet. Barnstol finns likaså. Barnsäng ingår inte men finns att hyra till en kostnad av ca 70 euro/vecka och då ingår kudde, täcke och linne. Gör beställningen på ankomstmeddelandet. Till varje lägenhet hör en garageplats.

Incheckning kan göras från kl 15 på ankomstdagen och man måste lämna lägenheten senast kl 10 på avresedagen.

Husdjur är ej tillåtna.

Eventuellt störande bygge

Ett närliggande bygge kan periodvis upplevas störande dagtid. Bygget är för tillfället pausat p.g.a. covid-19 och vi vet för närvarande inte när det upptas.

Cortijo del Mar

Området är kuperat med många trappor. Bil är att rekommendera för att enkelt ta sig runt på orten, till stranden, för att nå ett större utbud av restauranger och för att enkelt kunna göra utflykter. Marbella och Estepona ligger ca 15 km bort. Busshållplats finns ca 1 km från Cortijo del Mar.

Cortijo del Mar erbjuder ett stort poolområde med en enklare restaurang. Poolhanddukar finns till alla som bor i våra lägenheter.

Öppettider reception

Mellan 15/6-15/9 är receptionen öppen kl 09.00–21.00 Övriga tider är den öppen kl 09.00–19.00. Där hämtar ni nyckeln (2 ex) vid ankomst. Kommer ni utanför dessa tider kontaktar ni Conciergeservice på telefon +34 669 484 419 så ser de till att ni får nyckel vid er ankomst.

Hitta hit

Adress: CORTIJO DEL MAR, Calle Alquería 1, 29680 Estepona

Countryklubben El Campanario Golf & Country House

Läkarförbundet har tecknat medlemskap i den mycket uppskattade Countryklubben El Campanario Golf & Country House som erbjuder inomhuspool, utomhuspool, gym, behandlingar (mot avgift), tennis, padeltennis samt en 9-håls golfbana. För varje lägenhet ingår gratis nyttjande av Country-klubben för upp till sex personer. Skriv ut och fyll i detta dokument och ta med det till receptionen på El Campanario när ni besöker dem första gången.

Uthyrningstid

Uthyrning sker veckovis med bytesdag på lördagar.

Vad kostar det?

Exakta priser hittar du i onlinebokningen. Bokning för första halvan av 2022 öppnar 5 oktober kl. 14.00.

Medeltemperatur

December till februari ligger medeltemperaturen i Marbella på ca 18 grader. Under mars och december något varmare medeltemperatur, ca 20 grader och resten av året riktigt varmt och skönt. Marbella är solsäkert och har få regniga dagar.

Källa: www.medeltemperatur.se

Obs! Ordinarie bokningsregler gäller

Vänligen läs bokningsreglerna innan du bokar din resa.

Bli medlem och få den bästa rådgivningen om lön och arbetsliv

När vi är många och samlade ökar våra möjligheter att forma framtidens hälso- och sjukvård.

Bli medlem idag!