fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Läkarförbundets stora handledarpris tilldelas 2016 Britta Lödén och Kaj Eman

Läkarförbundets handledarpris tilldelas i år Britta Lödén, specialist i onkologi på Centralsjukhuset i Karlstad och Kaj Eman, ST-läkare på kirurgkliniken i Arvika. Priset mottogs på kongressen Framtidens specialistläkare den 8 september i Malmö. Emma Spak, ordförande SYLF, ledamot i Sveriges Läkarförbunds förbundsstyrelse, delade ut priset.

Vartannat år delar Läkarförbundet ut ett handledarpris till två pristagare. Syftet är att höja handledningens status. Förutom ära och uppmuntran består priset av 10 000 kronor och en resa till prisutdelningen.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem