fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

alt

Information om covid-19

För uppdaterad information om covid-19 (coronaviruset) så hänvisar vi till Läkarförbundets sidor. Du hittar dem här. 

Videoföreläsningar

Videoföreläsningar från Svenska Smärtläkarföreningens vårmöten och svenskt Smärtforum hittar du i menyraden under Utbildning/Vidare utbildning och kurser. 

Utbildningsbok för specialiteten Smärtlindring

Svenska smärtläkarföreningens arbetsgrupp har tagit fram en utbildningsbok för ST-läkare inom Smärtlindring. Vår målsättning är att utbildningsboken ska bli ett stöd för ST-läkare, handledare, studierektorer och verksamhetschefer. Läs mer under fliken Utbildning.

Nyheter

Svenska Smärtläkarföreningens vårmöte 2021

Svenska Smärtläkarföreningens vårmöte 2021 den 12 mars, med tema ”Visceral smärta” genomfördes som ett webbinar med ca 50 deltagare. Program och författar presentation hittar du här: Utbildningsdag Svenska Smärtläkarföreningen 12 mars 2021 Utbildningsdagen filmades, här finns videoföreläsningarna. Tycker du att …

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem