fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Nyheter

Månadsmöte 20 augusti 2020

Månadsmöte 20-08-20 (Förhandlingar och överläggningar 1 g/mån med HR-avdelningen) Följande punkter tas bland annat upp under mötet: -Sommaren diskuteras, bland annat beläggningen. Även statusläget just nu internationellt, nationellt och i Halland gällande COVID-19. -Hlf har nu fått igenom facklig representation …

Löneväxling Region Halland

Du vet väl om att du kan löneväxla delar av din bruttoinkomst till din framtida pension! Region Halland erbjuder löneväxling från 300 kr upp till 20% av din lön. När du löneväxlar får du ett tillägg om 7 % på …

Styrelsemöte 15 juni 2020

Här kommer lite kort vad som bl a diskuterades på vårt senaste styrelsemöte. Sommarens utmaningar diskuteras med fokus på hur arbetsmiljön ser ut i och med COVID-19. De omplaceringar av personal som skett i och med COVID-19 bevakas. Vi diskuterar …

För uppdaterad information om covid-19 (coronaviruset) så hänvisar vi till Läkarförbundets sidor. Du hittar dem här.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.