fbpx
Foto: Aline Lessner, Bildbyrån

Vi i läkarföreningen arbetar med alla frågor som rör förhållandet mellan dig som anställd och din arbetsgivare. Det kan gälla allt från anställningsförhållanden och löneförhandlingar till utbildning, ansvarsärenden, arbetstid, jour och andra arbetsmiljöfrågor.

Genom läkarföreningens Kollegiala Rådgivare kan Du i en förtroendefull personlig kontakt få stöd och råd i svåra situationer.

Utbildning av fackliga förtroendemän är en mycket viktig del av föreningens arbete. Vi ordnar vidareutbildning för redan aktiva medlemmar och för Dig som vill engagera Dig i det fackliga arbetet hjälper vi till med utbildning.

Sjukhusläkarföreningen (SF), Sveriges Yngre Läkares Förening (SYLF), Distriksläkarföreningen (DLF), Svenska Företagsläkarföreningen (SFLS), Svenska Militärläkarföreningen (MLF) och Svenska Privatläkarförenningen (SPLF) ingår i Hallands Läkarförening.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.