Hoppa till innehåll

Idag, 19/8, har Läkarförbundets medlemsadministration stängt. Som medlem kan du själv ändra dina uppgifter på Min sida och söka svar på frågor om ditt medlemskap i Frågor och svar.

Om oss

Hallands läkarförening är en lokalförening inom Sveriges läkarförbund och organiserar läkare som arbetar i Halland.

Foto: Aline Lessner, Bildbyrån

Vi i läkarföreningen arbetar med alla frågor som rör förhållandet mellan dig som anställd och din arbetsgivare. Det kan gälla allt från anställningsförhållanden och löneförhandlingar till utbildning, ansvarsärenden, arbetstid, jour och andra arbetsmiljöfrågor.

Genom läkarföreningens Kollegiala Rådgivare kan Du i en förtroendefull personlig kontakt få stöd och råd i svåra situationer.

Utbildning av fackliga förtroendemän är en mycket viktig del av föreningens arbete. Vi ordnar vidareutbildning för redan aktiva medlemmar och för Dig som vill engagera Dig i det fackliga arbetet hjälper vi till med utbildning.

Sjukhusläkarföreningen (SF), Sveriges Yngre Läkares Förening (SYLF), Distriksläkarföreningen (DLF), Svenska Företagsläkarföreningen (SFLS), Svenska Militärläkarföreningen (MLF) och Svenska Privatläkarförenningen (SPLF) ingår i Hallands Läkarförening.

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Personlig rådgivning
  2. Bästa lönestatistiken för läkare
  3. Unika försäkringar