Hoppa till innehåll
Kalender
Facklig utbildning: Temadag kollektivavtal, lönebildning och förhandling

Facklig utbildning: Temadag kollektivavtal, lönebildning och förhandling

En stor del av uppdraget som fackligt förtroendevald utgår från rollen som företrädare för medlemmar i olika förhandlingssituationer – både som företrädare för kollektivet och för individen.

Målgrupp

Lokalt fackligt förtroendevalda främst inom kommunal sektor, i första hand ledamöter i lokalföreningens styrelse som har deltagit i förbundets bas- och fortsättningskurs. Syftet med temadagar är att behandla aktuella frågor, att ge utveckling i det fackliga arbetet och fördjupad kunskap inom vissa områden. Temadagarna riktar sig (om inget annat särskilt anges) till lokala fackligt förtroendevalda, i första hand ledamöter i lokalföreningens styrelse som har intresse för och kommer i kontakt med ämnet för temadagen. Läs mer och anmäl dig här

Mer i kalendern

4
sep

Läkarförbundet på Framtidens Specialistläkare

DEN 4 –7 SEPTEMBER är det dags för årets upplaga av Framtidens Specialistläkare, FSL, på Malmö Arena. Kongressen beskrivs som Sveriges största med ST i fokus och riktar sig till ST-läkare, blivande ST-läkare, handledare, studierektorer, specialister, verksamhetschefer och sjukvårdshuvudmän.

Läs mer

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare
SLF.se Kalender
Facklig utbildning: Temadag kollektivavtal, lönebildning och förhandling