fbpx

info Tisdagen den 21 januari är medlemsadministrationen stängd på grund av utbildning. Här kan du ta del av vanliga frågor och svar om medlemskapet. Välkommen åter!

info Just nu har vi utmaningar med inloggningen in via betalväggar på webbplatsen. När du vill logga in för att ta del av innehåll, välj då att logga in genom att klicka på ”Logga in” i den blå navigeringen längst upp på sidan. Tack för ditt tålamod!

Nyheter

Viktigt att vara med i A-kassan!

Vi vill uppmärksamma er att medlemskap i  a-kassa inte ingår i medlemskap i Läkarförbundet. Den inkomstförsäkring som ingår i förbundets medlemskap gäller enbart om medlemskap även finns i a-kassa. Vår rekommendation är att gå med i Akademikernas a-kassa. Mer information …

Kort rapport från årsmötet 5 december 2019.

Ett välbesökt årsmöte gästades inledningsvis av Anna Gustafsson och Lisa Röstlund (författarna bakom boken Konsulterna). Sedan berättade sjukhusdirektör Björn Zoega om bakgrunden till lagda varsel. Därefter följde det formella årsmötet samt avtackning av avgående styrelseledamöter. Valen utföll enligt nedan: Ordförande …

Varsel

Ett varsel innebär att arbetsgivaren meddelar arbetsförmedlingen att man kan komma att avskeda ett större antal medarbetare på grund av arbetsbrist. Det säger ingenting om hur många som faktiskt får sluta när processen är klar, mer än att det inte …

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.