Hoppa till innehåll
Nyheter
Besvara årets löneenkät

Besvara årets löneenkät

Nu har vi skickat ut årets löneenkät till alla Läkarförbundets medlemmar. Dina enkätsvar har stor betydelse i vårt arbete för att läkare ska ha en god löneutveckling – den tar bara fem minuter att fylla i!
Nyhet

Svara på löneenkäten och få rätt verktyg inför din löneförhandling. Genom att du bidrar till den centrala lönestatistiken skapas också möjligheter för oss att utveckla förbundets medlemsrådgivning och strategiska avtalsutveckling utöver att du får tillförlitligt underlag till din löneförhandling.

Med dina svar får vi möjlighet att utveckla förbundets medlemsrådgivning och strategiska avtalsutveckling. Även om du inte fått löneökning i år är det viktigt att du fyller i enkäten för att vi ska kunna erbjuda Sveriges bästa lönestatistik för läkare. 

Anledningar till varför ditt svar har stor betydelse:  

  • Du bidrar och får tillgång till användbar och pålitlig lönestatistik.
  • Ju fler som svarar, desto mer tillförlitlig blir lönestatistiken och du får ett bra underlag i din löneförhandling. 
  • Med många svar får du relevant statistik som kan brytas ner på region, specialiteter och befattningsnivå. 

Logga in på Min sida och besvara din enkät direkt

Lönestatistiken är ett kraftfullt verktyg när du ska förhandla din lön. Ju fler som svarar desto tillförlitliga är siffrorna. Ta dig fem minuter att svara på löneenkäten! Logga in enkelt med Mobilt BankID.

Fler nyheter


Etik på agendan under WMA-möte

I förra veckan höll World Medical Association (WMA) sitt årliga rådsmöte. Översynen av WMA:s Helsingforsdeklaration om etiska principer för medicinsk forskning fick stort utrymme under mötet. Flera resolutioner antogs också – en om den humanitära krisen i Gaza.
Nyheter


Vårbudgeten: Läkarförbundet efterlyser långsiktighet

Idag presenterade regeringen sin vårbudget med justeringar för året. För några veckor sedan offentliggjordes att regionerna får 6 miljarder för att undvika uppsägningar av vårdpersonal. Läkarförbundet efterlyser en mer långsiktig styrning av svensk sjukvård.
Nyheter
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare