Hoppa till innehåll

Medlemsrådgivningen stänger idag 18/4 kl 15.30 pga. sjukdom.

Nyheter
Välkommen till nya lakarforbundet.se!

Välkommen till nya lakarforbundet.se!

Nu lanserar vi en webbplats som ger bättre service för dig som medlem och aktuell information och nyheter från Sveriges läkarförbund.

Nyhet

Vår förhoppning är att det ska bli lättare för dig som medlem att alltid få tillgång till relevant information och god service från Läkarförbundet och dina föreningar. Det ska även vara enkelt för andra besökare att få information om Sveriges läkarförbund, de frågor vi driver och aktuella nyheter.

Vi ser det här som ett första steg i utvecklingen av Läkarförbundets webbnätverk. Tveka inte att höra av dig till feedback@slf.se om du har förslag på förbättringar, idéer om vidareutveckling eller vill rapportera något som inte fungerar.

Hitta förening

Alla föreningar i Sveriges läkarförbund finns samlade under en tydlig ingång som heter Hitta förening. Där kan du både fritextsöka efter en specifik förening eller navigera i listan med de olika typerna av föreningarna.

Logga in som medlem

Som medlem kan du logga in precis som tidigare (med samma användarnamn och lösenord) för att hitta innehåll specifikt för medlemmar i Sveriges läkarförbund. Nu har du också möjligheten att logga in med Bank-ID.

Vissa delar av innehållet på lakarforbundet.se är endast tillgängligt för våra medlemmar. En blå symbol indikerar att du behöver logga in för att kunna läsa innehållet.

En nyhet är att du kan ändra vissa av dina uppgifter i medlemsregistret. Via ”Min sida” hittar du en genväg till medlemsportalen där du bland annat kan uppdatera dina adressuppgifter.

Har du problem med att logga in på lakarforbundet.se? Kontakta medlem@slf.se så hjälper vi dig.

Råd och stöd

På lakarforbundet.se finns också en helt ny kunskapsbank där vi samlat all vår rådgivning inom lön, pension, avtalsfrågor med mera. Vissa delar av innehållet under Råd och stöd är endast tillgänglig för medlemmar i Sveriges läkarförbund.

Medlemsservice

För att du alltid ska ha nära till Läkarförbundets medlemsservice finns en ingång var du än befinner dig i vårt nätverk av webbplatser. Längst ner i det högra hörnet finns en orange knapp som aktiverar ingången till medlemsservice. Där hittar du kontaktuppgifter till medlemsrådgivningen och till medlemsadministrationen samt till Råd och stöd.

Ny struktur

Nya lakarforbundet.se har fått en helt ny struktur för att göra det lättare för dig att hitta det du söker. Våra största sektioner är Medlem, Din karriär, Förtroendevald, Vår politik, Råd och stöd och Om oss.


Fler nyheter



Vårbudgeten: Läkarförbundet efterlyser långsiktighet

Idag presenterade regeringen sin vårbudget med justeringar för året. För några veckor sedan offentliggjordes att regionerna får 6 miljarder för att undvika uppsägningar av vårdpersonal. Läkarförbundet efterlyser en mer långsiktig styrning av svensk sjukvård.
Nyheter

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare