Hoppa till innehåll
Nyheter
Vill du forska om hur pandemin covid-19 påverkar arbetslivet?

Vill du forska om hur pandemin covid-19 påverkar arbetslivet?

Hur påverkar den pågående pandemin arbetslivet, arbetsmiljö och hälsa, arbetsmiljöarbete samt förutsättningar för ledarskap? Den 8 april publicerade AFA Försäkring ett pressmeddelande angående extra utlysning om forskningsmedel till projekt som vill undersöka just detta. AFA Försäkring tar emot ansökningar från den 8 april till och med den 1 oktober 2020. Beslut om forskningsmedel fattas löpande.

Nyhet

– Mer kunskap om covid-19 behövs, därför vill vi se mer forskning om hur covid-19 påverkar arbetsmiljö, hälsa och ledarskap. Det här är viktiga områden att följa upp och utveckla utifrån den rådande situationen. Coronaviruset påverkar arbetsmarknaden och människor i hela Sverige på ett eller annat sätt just nu och vi vill verkligen att forskningen vi ger stöd till ska komma till nytta ute i arbetslivet inom en snar framtid, säger Helena Jahncke, chef för FoU-avdelningen på AFA Försäkring.

Mer information:

AFA Försäkring tar emot ansökningar från den 8 april till och med den 1 oktober 2020. Beslut kommer att fattas löpande och redan under ansökningstiden. Mer information om vad som gäller kring utlysningen och ansökan finns här


Fler nyheter



Etik på agendan under WMA-möte

I förra veckan höll World Medical Association (WMA) sitt årliga rådsmöte. Översynen av WMA:s Helsingforsdeklaration om etiska principer för medicinsk forskning fick stort utrymme under mötet. Flera resolutioner antogs också – en om den humanitära krisen i Gaza.
Nyheter

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare
SLF.se Nyheter
Vill du forska om hur pandemin covid-19 påverkar arbetslivet?