Covid-19

Vi i styrelsen hoppas att alla under rådande omständigheter ändå mår bra. Vi har ännu ej ställt in eller flyttat fram årsmötet i Sigtuna. Vi avvaktar händelseutvecklingen av Covid-19 och återkommer den 17 april.

Varmt välkommen till Svensk Handkirurgisk Förening - så kul att du har hittat hit!

Här söker du medlemskap i Svensk Handkirurgisk Förening.

Medlemsavgiften kommer nu att faktureras månadsvis via SLF. Samma årsavgift men uppdelat på 12 månader! Medlemskap också i SLF är naturligtvis frivilligt.

Ny hemsida!

Saknar du något? Tipsa gärna webbansvarig om bra sidor att kika på!

Spana in vår nya logotyp!

För 1 år sedan utlyste SHF en logotyptävling för medlemmar att delta i. Vinnarbidraget är utformat av Per Fredrikson från Göteborg. Hans bidrag, ett fingeravtryck med SHF i mitten, har sedan förfinats av Mentell webbdesigner.

Nyheter

Ezine

Ezine, en ny digital tidskrift författad av medlemmar i IFSSH för medlemmar i IFSSH med syftet att förena handkirurger och handterapeuter i världen!

Kommande möten

Missa inte FSSH Laplandsmöte i april, FESSH i juni, Panum Institutets kurs i handledsartroskopi i Köpenhamn och flera andra intressanta möten! Information finns i kalendern

Nästa möte

Välkommen på SHF vetenskapliga möte och årsmöte 3-4 september 2020, Sigtunastiftelsen

Tack för intressanta föredrag!

Styrelsen tackar för intressanta vetenskapliga föredrag och ett bra årsmöte! Ett speciellt tack till våra seniora kollegor för att ni delade med er av era erfarenheter. Vi minns, vi reflekterar, drar lärdom och vi ser framåt!

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.