Hoppa till innehåll

Välkommen till Svensk Handkirurgisk Förening

Specialistföreningen som arbetar för att utveckla och förbättra handkirurgin i Sverige

SHF vetenskapliga möte och årsmöte

Tack för intressanta föredrag och trevliga samtal i samband med mötet 2021! Styrelsen hälsar och tackar, samt önskar alla en fin jul!

Vill du köpa en pin? Missade du årsmötet? Eller söker du en julklapp till handkirurgen som har allt?Maila din adress till mattias.hedspang@regionorebrolan.se så kommer betalningsinformation, 100 kr, och pins på posten!

IFSSH, IFSHT och FESSH i London

Missa inte IFSSH, IFSHT och FESSH kombinerat möte 6-10 juni 2022 i London! Framflyttad deadline för abstract till 3 oktober 2021. Här kan du också söka fellowship för att under 2 veckor besöka olika handkirurgiska kliniker i England i samband med FESSH. Mer information finns här

Äntligen närmar sig SSSH-mötet!

Nu har du möjlighet att vara en del av den skandinaviska gemenskapen! Det 28:e SSSH-mötet går av stapeln den 24-26 augusti 2022 i Malmö. Mer information finns på SSSH:s hemsida.

 

Kommande kurser för ST

Söker du information om kommande kurser för ST-läkare? Titta under fliken utbildning, kurser för ST-läkare

Varmt välkommen till Svensk Handkirurgisk Förening - så kul att du har hittat hit!

Här söker du medlemskap i Svensk Handkirurgisk Förening.

Medlemsavgiften kommer nu att faktureras månadsvis via SLF. Samma årsavgift men uppdelat på 12 månader! Medlemskap också i SLF är naturligtvis frivilligt.

Nyheter

Wrist Sugery Course

För dig som vill lära dig mer om handledens sjukdomar och hur de kan botas med kirurgi - anmäl dig till IRCAD Wrist Sugery Course i Strasbourg 13-14 maj 2022. Mer information finns här
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Personlig rådgivning
  2. Bästa lönestatistiken för läkare
  3. Unika försäkringar