fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Välkommen!

Nu har vi lanserat vår nya hemsida.

Nyheter

Regionen säger upp läkarnas flextidsavtal

Region Västerbotten har idag meddelat oss att de säger upp det gällande flextidsavtalen för läkare fr.om. årsskiftet. vilka konsekvenserna av detta blir kan vi idag inte riktigt överblicka, vi återkommer med ytterligare information inom kort men vi vill påpeka vikten …

OBS !! Årsmötet flyttas till 10/6 kl 16.30 Årsmöte 2020

Kallelse årsmöte 3 juni 2020 Västerbottens läns läkareförening kallar till årsmöte onsdag den 3 juni 2020 kl. 16:30. Årsmötet äger rum digitalt via Microsoft Teams, som kan laddas ner här; https://www.microsoft.com/sv-se/microsoft-365/microsoft-teams/group-chat-software Anmälan senast den 1juni 2020 till vlf@slf.se, så sänder …

Semester

Västerbottens Läns Läkareförening vill inte se sommarsemester i september

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem