Hoppa till innehåll

Vår medlemsrådgivning och medlemsservice håller stängt fredag 21/6. Glad midsommar!

Utveckling av grupp och ledare (UGL) vecka 42

Sveriges läkarförbund tillsammans med SRAT erbjuder den populära ledarskapskursen UGL med fyra utbildningsplatser per halvår.

UGL är en ledarskapskurs som vänder sig till dig som vill förstå ledarskap och medarbetarskap i grupper och i dessa hitta sin egen roll. UGL-utbildningen kommer ge dig nya erfarenheter och kunskaper som du har stor nytta av på hemmaplan i utvecklingen av ditt fackliga ledarskap.

Målgrupp

UGL är i första hand en utbildning för blivande eller nya ledare, men den här ledarskapsutbildningen kan man gå även med många års erfarenhet av grupper och ledarskap. Det finns alltid nya upptäckter att göra i det komplexa system som utgörs av en grupp människor, där du själv också är en del.

  • Utbildningen erbjuds i första hand dig som har genomgått förbundets fackliga kurser inklusive vår fackliga ledarskapskurs.
  • I mån av plats kan du som idag har ett uppdrag som ledare och chef få chans att gå UGL. Du ansöker med CV och en kort motivering varför vi ska erbjuda just dig UGL-utbildning genom förbundet vilket skickas till Kursadministratörerna

Anmälan

2024 års kurser hålls vecka 17 och vecka 42.

Intresseanmälan för 2024 års kurser görs här.

Läkarförbundet erbjuder fyra utbildningsplatser vid två tillfällen per år. SRAT har lika många platser.

Anders Berndt, förbundsdirektör på SRAT, och ansvarig för UGL-kursen kommer ca två månader före utbildningsstart skicka dig ett mail med mer praktisk information.

Mer information om UGL kurstillfällena 2024 gällande bl.a. upplägg och kostnader går att hitta här.


Mer i kalendern

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare