Hoppa till innehåll

Eftermiddag och kväll måndag 22 april genomför vi ett planerat underhållsarbete kring inloggningen på slf.se. Störningar kan förekomma.

Kalender Hösten 2023
Läkarförbundet på Framtidens Specialistläkare (FSL)

Läkarförbundet på Framtidens Specialistläkare (FSL)

FSL beskrivs som en kongress för alla läkare och välkomnar såväl AT-, BT- och ST-läkare som specialister, handledare, studierektorer, läkarchefer och verksamhetschefer från hela landet.

Kongressen bjuder på ett fullspäckat program och erbjuder utbildning till läkare inom samtliga specialiteter. Ordförande Sofia Rydgren Stale är också på plats och håller sitt tal under onsdagen. Läkarförbundet, SYLF och Sjukhusläkarna deltar som utställare, så passa på att fråga om medlemskapet eller få tips och råd från några av våra ombudsmän och förtroendevalda som finns här för dig!

Vi bjuder på fackligt mingel och skönsång

  • När: Onsdagen den 27 september klockan 17-19
  • Vart: Malmö Arena

Det bjuds du på bubbel och tilltugg.
Välkomna till vår gemensamma fackliga hörna i utställningsområdet!

Råd och stöd när du behöver

Behöver du råd och stöd i arbetslivet redan nu? Kontakta Medlemsrådgivningen på telefon 08-790 35 10 eller mejla till medlemsradgivningen@slf.se


Kontaktperson

  1. Medlemsservice
    Fråga om medlemskap, ändra uppgifter i medlemsregistret, ex. byta aktuella kontaktuppgifter, anmäla examen eller byta förening i ditt medlemskap.

Mer i kalendern

4
sep

Läkarförbundet på Framtidens Specialistläkare

DEN 4 –7 SEPTEMBER är det dags för årets upplaga av Framtidens Specialistläkare, FSL, på Malmö Arena. Kongressen beskrivs som Sveriges största med ST i fokus och riktar sig till ST-läkare, blivande ST-läkare, handledare, studierektorer, specialister, verksamhetschefer och sjukvårdshuvudmän.

Läs mer

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare