Hoppa till innehåll

Internationella arbetsmiljödagen

I dag är det den internationella arbetsmiljödagen ”World Day for Safety and Health at Work” som är en årlig världsomfattande kampanj för att främja ett säkert, hälsosamt och hållbart arbete. Internationella arbetsmiljödagen är instiftad av Internationella arbetsorganisationen (ILO).

Om du upplever arbetsmiljöproblem på din arbetsplats kan du ta hjälp av Läkarförbundets handfasta råd. Ta del av råden här! Information om covid-19 och arbetsmiljö. På våra sidor om covid-19 samlar vi frågor och svar för dig som läkare. Suntarbetsliv ger dig inspiration och verktyg i ditt arbete för en frisk arbetsplats inom kommun- och regionsektorn. Verktygen vänder sig främst till chefer, HR och ombud men kan också lyftas genom medarbetare. De är enkla att använda under till exempel arbetsplatsträffar.  

Mer i kalendern

10
jan

Konfliktsombudsdag

Läkarförbundet bjuder in lokalföreningarnas huvudkonfliktombud (ordförande eller annan från styrelsen/ansvarig kanslipersonal) till Konfliktombudsdag på Villagatan 5, Stockholm den 10 januari 2024. Mer information om anmälan kommer.

Läs mer

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare