Hoppa till innehåll
Nyheter
Besvara AT-enkäten från SYLF

Besvara AT-enkäten från SYLF

SYLFs senaste enkät skickas till alla AT-läkare och underläkare före AT som är medlemmar i SYLF. Håll koll på din inkorg och svara senast den 10 april.
Nyhet

Idag, den 14 mars, skickas AT-enkäten ut. Du som medlem hittar länken i din inkorg och har fram till och med den 10 april att svara på enkäten.

Både AT-läkare och underläkare före AT kan göra sin röst hörd

I årets utskick har du som är läkare efter examen men före AT möjlighet att svara på frågor kring din situation. Du går in i AT-enkäten, via individuell länk på mejl, och skickas därifrån vidare till en enkät för läkare före AT. Dina svar är värdefulla för att vi ska kunna förbättra situationen för läkare före AT.

Bli medlem i Läkarförbundet du också

Som medlem i Läkarförbundet får du hjälp och stöd under hela karriären

Fler nyheter


Läkare nekas graviditetspenning – mer än dubbelt så ofta

Trenden är tydlig - läkare som ansöker om graviditetspenning på grund av nedsatt arbetsförmåga får avslag mer än dubbelt så ofta som andra yrkeskategorier. Det visar statistik som Sjukhusläkaren låtit hämta från Försäkringskassan.
Nyheter


SYLFs AT-ranking 2023

Sveriges Yngre Läkares Förening, SYLF, har släppt sin årliga rapport om AT läkarnas arbetsvillkor. De har också rankat Sveriges alla sjukhus som anställer AT-läkare.
Nyheter
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare