Hoppa till innehåll
Nyheter
Svara på AT-enkäten!

Svara på AT-enkäten!

Nu kan du som är AT-läkare eller väntar på din AT svara på AT-enkäten. Passa på! 10 april stänger enkäten.
Nyhet

Både AT-läkare och underläkare före AT kan göra sin röst hörd

I årets utskick har du som är läkare efter examen men före AT möjlighet att svara på frågor kring din situation. Du går in i AT-enkäten och skickas därifrån vidare till en enkät för läkare före AT. Dina svar är värdefulla för att vi ska kunna förbättra situationen för läkare före AT. AT-enkäten är öppen till och med 10 april.

5 snabba om AT-enkäten!

Intresseanmälan AT-enkäten

Har du inte fått AT-enkäten skickad till din mejl? Kanske är du inte medlem i SYLF? Ingen fara, du har möjlighet att anmäla dig för att få en individuell länk skickad till dig. Både du som är läkare före AT och AT-läkare som genomför eller nyligen avslutat din AT kan svara på enkäten.

Hjälp oss att skaffa verktygen för förändring

AT-enkäten och svaren därifrån har lett till mycket förändring genom åren. Resultaten publiceras i en rapport som vänder sig till beslutsfattare regionalt och nationellt, men leder också till AT-rankingen som publiceras på AT-guiden.


Fler nyheter
Årets kliniska pedagog

Har du blivit extra bra handledd av någon på kliniken och tycker att denna person bör uppmärksammas? ÖL eller UL spelar ingen roll! Nu är det dags att nominera till årets kliniska pedagog i Region Västmanland!
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare