Hoppa till innehåll
Nyheter
Nu är AT-enkäten ute!

Nu är AT-enkäten ute!

Den 21 mars skickades AT-enkäten ut till alla olegitimerade medlemmar i SYLF, men även du som inte är medlem kan svara på enkäten.
Nyhet

Både AT-läkare och underläkare före AT kan göra sin röst hörd

I årets utskick har du som är läkare efter examen men före AT möjlighet att svara på frågor kring din situation. Du går in i AT-enkäten och skickas därifrån vidare till en enkät för läkare före AT. Dina svar är värdefulla för att vi ska kunna förbättra situationen för läkare före AT. AT-enkäten är öppen från och med den 21 mars till och med 18 april.

OBS! Du kan inte svara på enkäten via en kollegas länk - då ser de dina svar.

5 snabba om AT-enkäten!

Intresseanmälan AT-enkäten

Har du inte fått AT-enkäten skickad till din mejl? Kanske är du inte medlem i SYLF? Ingen fara, du har möjlighet att anmäla dig för att få en individuell länk skickad till dig. Både du som är läkare före AT och AT-läkare som genomför eller nyligen avslutat din AT kan svara på enkäten.

Hjälp oss att skaffa verktygen för förändring

AT-enkäten och svaren därifrån har lett till mycket förändring genom åren. Resultaten publiceras i en rapport som vänder sig till beslutsfattare regionalt och nationellt, men leder också till AT-rankingen som publiceras på AT-guiden.


Fler nyheter


Elin Ekdahl Utsedd till Årets SYLF:are 2024

Under SYLF:s fullmäktige hade vi glädjen att kunna tillkännage Elin Ekdahl som vinnare av utmärkelsen Årets SYLF:are 2024. Priset delas ut till en medlem som har visat exceptionellt engagemang och bidragit betydande till föreningens arbete och medlemmarnas välmående.

SYLF:s fullmäktige 2024

Den 26–27 april samlades Sveriges Yngre läkares förening (SYLF) i Stockholm för sitt fullmäktigemöte 2024 för att besluta om inriktning för året och välja hälften av ledamöterna i styrelsen samt förste vice ordförande för föreningen.

Lunchföreläsning 11 April

Lunchföreläsning 11e April kl 12:00 i Pandion på Mälarsjukhuset. Ämnet är lönespecifikation, tjänstgöringsrapport, jour och beredskap. Med andra ord hur du granskar din lön. Lunch erbjuds för de som anmäler sig! Tacksamt framfört av Claes Enning, systemförvaltare Region Sörmland och …
Nyheter SYLF Sörmland
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare