Hoppa till innehåll
Nyheter
Idag skickas AT-enkäten ut!

Idag skickas AT-enkäten ut!

Idag, den 14 mars, skickas AT-enkäten ut. Den skickas ut i omgångar efter klockan 15.00. Du hittar länken i din inkorg och har fram till och med den 10 april att svara på enkäten.
Nyhet

Både AT-läkare och underläkare före AT kan göra sin röst hörd

I årets utskick har du som är läkare efter examen men före AT möjlighet att svara på frågor kring din situation. Du går in i AT-enkäten och skickas därifrån vidare till en enkät för läkare före AT. Dina svar är värdefulla för att vi ska kunna förbättra situationen för läkare före AT.

5 snabba om AT-enkäten!

Intresseanmälan AT-enkäten

Har du inte fått AT-enkäten skickad till din mejl? Kanske är du inte medlem i SYLF? Ingen fara, du har möjlighet att anmäla dig för att få en individuell länk skickad till dig. Både du som är läkare före AT och AT-läkare som genomför eller nyligen avslutat din AT kan svara på enkäten.

Hjälp oss att skaffa verktygen för förändring

AT-enkäten och svaren därifrån har lett till mycket förändring genom åren. Resultaten publiceras i en rapport som vänder sig till beslutsfattare regionalt och nationellt, men leder också till AT-rankingen som publiceras på AT-guiden.


Fler nyheterNominera Årets SYLF:are

Under fullmäktige 2023 kommer en SYLF-medlem som agerat i SYLF:s anda för Sveriges underläkare, att lyftas och koras till årets SYLF:are. Nu har du möjlighet att nominera någon du tycker förtjänar priset.

Årets AT-enkät är här 2023!

AT-enkäten skickades automatiskt ut 14 mars till den berörda kategorin. Kontakta styrelsen vid frågor. Tack för att du tar dig tid att svara!
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare