Nu kan du som är AT-läkare eller väntar på din AT svara på AT-enkäten. Passa på! 10 april stänger enkäten.
Nyhet
Både AT-läkare och underläkare före AT kan göra sin röst hörd
I årets utskick har du som är läkare efter examen men före AT möjlighet att svara på frågor kring din situation. Du går in i AT-enkäten och skickas därifrån vidare till en enkät för läkare före AT. Dina svar är värdefulla för att vi ska kunna förbättra situationen för läkare före AT. AT-enkäten är öppen till och med 10 april.
5 snabba om AT-enkäten!
Har du inte fått en länk till den mejladress du har uppgett i medlemsregistret?
Kontrollera först att den inte råkat hamna i skräpkorgen.
Finns ingen länk i din skräpkorg? Då anmäler du intresse att delta i enkäten på den här länken: Intresseanmälan AT-enkäten. Vi skickar ut nya länkar varje arbetsdag med start den 16 mars. Sista dag för utskick av nya länkar är den 6 april, så registrera dig så snart som möjligt.
Fungerar det fortfarande inte? Kontakta Livija Ginters på livija.ginters@slf.se eller 08 790 35 05.
AT-läkare som avslutat sin AT senast november 2022, eller som fortfarande bedriver sin AT kan svara på enkäten.
Du som inte ännu har fått AT kan gå in i enkäten och dirigeras då vidare till en enkät för läkare före AT.
Enkäten är öppen mellan den 14 mars och 10 april. Behöver du avbryta svarandet av enkäten kan du återgå till länken senare, men inte efter den tionde april.
Den som inte har avslutat sin enkät kommer att få upp till tre påminnelser.
Vi släpper resultaten från årets AT-enkät i början av september 2023.
AT-enkäten är helt anonym. Det finns ingen möjlighet att spåra dina svar.
Intresseanmälan AT-enkäten
Har du inte fått AT-enkäten skickad till din mejl? Kanske är du inte medlem i SYLF? Ingen fara, du har möjlighet att anmäla dig för att få en individuell länk skickad till dig. Både du som är läkare före AT och AT-läkare som genomför eller nyligen avslutat din AT kan svara på enkäten.
AT-enkäten och svaren därifrån har lett till mycket förändring genom åren. Resultaten publiceras i en rapport som vänder sig till beslutsfattare regionalt och nationellt, men leder också till AT-rankingen som publiceras på AT-guiden.
SYLF Stockholm anordnade inspirationskväll med föreläsare som har en sak gemensamt: en läkarlegitimation. Föreläsningarna var uppskattade och minglet övergick till slut i spännande diskussioner och kontaktbyten. Vi i SYLF Stockholm…
Europeiska rådet för yngre läkare (EJD – European junior doctors) antog under lördagen en policy mot hot och våld som riktar sig mot läkare. Policyn ger möjlighet för de fackliga…
Har du blivit extra bra handledd av någon på kliniken och tycker att denna person bör uppmärksammas? ÖL eller UL spelar ingen roll! Nu är det dags att nominera till årets kliniska pedagog i Region Västmanland!