Hoppa till innehåll
Nyheter
Nu är AT-enkäten ute!

Nu är AT-enkäten ute!

Den 21 mars skickades AT-enkäten ut till alla olegitimerade medlemmar i SYLF, men även du som inte är medlem kan svara på enkäten.
Nyhet

Både AT-läkare och underläkare före AT kan göra sin röst hörd

I årets utskick har du som är läkare efter examen men före AT möjlighet att svara på frågor kring din situation. Du går in i AT-enkäten och skickas därifrån vidare till en enkät för läkare före AT. Dina svar är värdefulla för att vi ska kunna förbättra situationen för läkare före AT. AT-enkäten är öppen från och med den 21 mars till och med 18 april.

OBS! Du kan inte svara på enkäten via en kollegas länk - då ser de dina svar.

5 snabba om AT-enkäten!

Intresseanmälan AT-enkäten

Har du inte fått AT-enkäten skickad till din mejl? Kanske är du inte medlem i SYLF? Ingen fara, du har möjlighet att anmäla dig för att få en individuell länk skickad till dig. Både du som är läkare före AT och AT-läkare som genomför eller nyligen avslutat din AT kan svara på enkäten.

Hjälp oss att skaffa verktygen för förändring

AT-enkäten och svaren därifrån har lett till mycket förändring genom åren. Resultaten publiceras i en rapport som vänder sig till beslutsfattare regionalt och nationellt, men leder också till AT-rankingen som publiceras på AT-guiden.


Fler nyheter


Lunchföreläsning 11 April

Lunchföreläsning 11e April kl 12:00 i Pandion på Mälarsjukhuset. Ämnet är lönespecifikation, tjänstgöringsrapport, jour och beredskap. Med andra ord hur du granskar din lön. Lunch erbjuds för de som anmäler sig! Tacksamt framfört av Claes Enning, systemförvaltare Region Sörmland och …
Nyheter SYLF Sörmland

Nytt kollektivavtal klart!

Läkarförbundet och SKR/Sobona har kommit överens om ett nytt avtal som reglerar villkoren för läkare anställda i regioner och kommuner. Det nya avtalet börjar gälla från 1 april och löper på ett år.

7-klöver 2024

Representanter från SYLF träffades nu i helgen för 7-Klövern i myllrande Västerås tacksamt annordnat av SYLF Västmanland. Det har utbytts tankar, jämförts utmaningar, och formats strategier. En stor punkt på agendan var åter BT som vi arbetar frenetiskt med i …
Nyheter SYLF Sörmland
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare