fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Du som är förtroendevald i SYLF är något av det viktigaste vi har. Här har vi samlat material som ska underlätta ditt arbete som förtroendevald. Vi är idag ca 360 förtroendevalda i hela landet. Tillsammans arbetar vi för bättre arbetsmiljö och löner för underläkarna, och att underläkarnas villkor ska finnas på beslutsfattarnas agendor.

Du är livsviktig! 

I 100 år har SYLF jobbat för att förbättra underläkares villkor, vi har vunnit många segrar och kommit långt men har fortfarande mycket kvar att göra.

Som förtroendevald är du motorn som driver arbetet framåt, utan ditt engagemang, din energi och din outtröttliga envishet hade vi inte varit där vi är idag. Utan dig inget SYLF.

Vad vill du att vi ska genomföra kommande 100 år?

Här kan du läsa mer om vårt 100års firande!

Sneak peek på vår 100-årsfilm!

Den 15 juni släpps vår hundraårsfilm officiellt men redan nu får ni förtroendevalda en förhandsvisning. Vänta bara med att sprida den till den 15 juni!

100-årsfilm

Bli medlem och få den bästa rådgivningen om lön och arbetsliv

När vi är många och samlade ökar våra möjligheter att forma framtidens hälso- och sjukvård.

Bli medlem idag!

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem