Hoppa till innehåll
Nyheter
Bli en del av Läkarförbundets panel

Bli en del av Läkarförbundets panel

Nyhet
Grycksbo vårdcentral Stetoskop Läkemedelsboken Läkare Caroline Flärdh

Läkarförbundet genomför regelbundet enkäter för att ta reda på vad medlemmarna tycker i olika frågor. För att kunna ta del av era åsikter utan att skapa enkättrötthet rekryterar Läkarförbundet medlemmar till en åsiktspanel. Medlemmar i panelen kommer få svara på frågor av olika slag som är aktuella för förbundet, och enkäterna kommer skickas ut med högre frekvens än tidigare och kommer vara snabbare och enklare att svara på.

Panelens deltagare kommer ombes att svara på maximalt en enkät per månad och maximalt tio per år. Frågorna är utformade för att kunna besvaras snabbt, och ambitionen är att hela enkäten kommer besvaras på några minuter per gång. Användningen av svaren kommer att variera mellan frågeställningar, men det kommer vara tydligt vid utskicken vad syftet är.

För att svaren ska representera medlemmarna hoppas vi på så många deltagare som möjligt.

Läs mer och skicka en intresseanmälan här


Fler nyheter



Etik på agendan under WMA-möte

I förra veckan höll World Medical Association (WMA) sitt årliga rådsmöte. Översynen av WMA:s Helsingforsdeklaration om etiska principer för medicinsk forskning fick stort utrymme under mötet. Flera resolutioner antogs också – en om den humanitära krisen i Gaza.
Nyheter

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare