Hoppa till innehåll

Fredag 19/4 så stänger medlemsrådgivningen kl. 11:00 pga sjukdom. Tack för er förståelse.

Nyheter
Fortbildningsenkät 2020

Fortbildningsenkät 2020

Nu har Läkarförbundets Fortbildningsenkät 2020 skickats ut till 3000 slumpvis utvalda specialister som är medlemmar i Läkarförbundet. Den senaste fortbildningsenkäten genomfördes år 2018 och visade att antalet dagar per år med extern fortbildning sjunkit drastiskt sedan enkäten gjordes första gången år 2004.

Nyhet

Syftet med enkäten är att följa upp att läkarna får den fortbildning de behöver för sin professionella utveckling. Resultaten kommer att användas som underlag i Läkarförbundets påverkanspolitiska arbete för en god fortbildning där förbundet bland annat driver frågan om en reglerad fortbildning.

För att kunna basera det arbetet på tillförlitliga resultat med hög trovärdighet är vi beroende av en hög svarsfrekvens. Det är därför viktigt att ni medlemmar som fått enkäten svarar på frågorna, som tar cirka 8 minuter att besvara. Svaren behandlas konfidentiellt och redovisas så att enskilda svarande inte kan identifieras. Enkäten kommer vara öppen i cirka en månad.


Fler nyheter



Vårbudgeten: Läkarförbundet efterlyser långsiktighet

Idag presenterade regeringen sin vårbudget med justeringar för året. För några veckor sedan offentliggjordes att regionerna får 6 miljarder för att undvika uppsägningar av vårdpersonal. Läkarförbundet efterlyser en mer långsiktig styrning av svensk sjukvård.
Nyheter

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare