Hoppa till innehåll

Fredag 19/4 så stänger medlemsrådgivningen kl. 11:00 pga sjukdom. Tack för er förståelse.

Nyheter
Sveapriset belönar innovationer inom eHälsa

Sveapriset belönar innovationer inom eHälsa

Har du en lösning för att utveckla framtidens vård och omsorg? Sök SveaPriset! SveaPriset efterlyser innovativa lösningar för eHälsa som skapar effektivitet och kvalitet.

Nyhet

Bidra till en smartare vård och omsorg!

Nu är anmälan öppen till SveaPriset, som belönar innovationer inom eHälsa. Målet är att Sverige ska bli bäst i världen på att använda digitaliseringens möjligheter för att utveckla framtidens vård och omsorg. Därför behöver vi din hjälp. Har du någon lösning på hur vården och omsorgen kan bli bättre? Förutom att bidra till effektivare resursanvändning och ökad kvalitet är du med och tävlar om 100 000 kronor.

Till SveaPriset efterlyser vi innovativa lösningar för eHälsa som bidrar till effektivitet och kvalitet inom hälso- och sjukvården, tandvården, omsorgen och socialtjänsten. Innovationen ska ha kommit en bit på väg men behöva finansiering för fortsatt utveckling samt för att sprida resultat och erfarenheter.

Vem kan delta i SveaPriset?

Inbjudna att delta är offentliga verksamheter, privata företag, idéburna organisationer, universitet och högskolor. Bidragen kan komma från organisationer, grupper, studenter eller andra nytänkare.

Anmälan senast 31 mars

Anmälan består av två delar: en inledande text på max en A4-sida som ger en övergripande bild av ditt bidrag, samt detaljerade svar på tio frågor som bland annat beskriver nyttan av innovationen, hur genomförandet ska gå till, samt hur förslaget kan användas i andra verksamheter.

Skicka in ditt bidrag senast den 31 mars.


Fler nyheter



Vårbudgeten: Läkarförbundet efterlyser långsiktighet

Idag presenterade regeringen sin vårbudget med justeringar för året. För några veckor sedan offentliggjordes att regionerna får 6 miljarder för att undvika uppsägningar av vårdpersonal. Läkarförbundet efterlyser en mer långsiktig styrning av svensk sjukvård.
Nyheter

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare
SLF.se Nyheter
Sveapriset belönar innovationer inom eHälsa