info Just nu är det många som ringer till oss och det kan vara svårt att komma fram på telefon. Har du problem med ditt OCR-nummer? Eller saknar du din e-faktura? Här läser du mer om fakturering från Läkarförbundet.

glada läkare bredvid varandra
Nyheter

Momsförändring 1 juli?

Skatteverkets ställningstagande angående moms vid inhyrning av vårdpersonal med anledning av en dom i Högsta Förvaltningsdomstolen föranleder mängder av svåra frågor. Tyvärr finns idag inga klara svar. Läs mer här om SPLF:s syn på frågan.
Övriga nyheter

Juridisk rådgivning - Avtal med Advokatfirman Wåhlin

Föreningens helägda bolag SPLSAB har tecknat avtal med Advokatfirman Wåhlin för juridisk rådgivning till både SPLF, SPLSAB och dess enskilda medlemmar. Avtalet innebär att alla medlemmar har rätt till en gratis rådgivningstimma och därefter ges rådgivning till ett reducerat pris.
Övriga nyheter

Nyhetsbrev SPLF Februari 2019

Så har vi fått en regering. Den får det inte lätt kan man befara. Socialdemokraterna skall driva borgerlig politik? Det är en hel del i stöpsleven den här mandatperioden som påverkar möjligheten för läkare att arbeta privat i svensk sjukvård.…
Nyhetsbrev

Välkommen till SPLF:s Fullmäktigemöte 2019!

Svenska Privatläkarföreningens fullmäktigemöte kommer att hållas den 6 april 2019 i Läkarförbundets lokaler på Villagatan 5 i Stockholm. Anna Nergårdh håller en inledningsanförande. Läs mer och anmäl dig här.
Övriga nyheter
Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag har en fråga om mitt medlemskap

Vill du ändra uppgifter i medlemsregistret, ex. byta aktuella kontaktuppgifter, anmäla examen eller byta förening i ditt medlemskap.

Om ditt medlemskap

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.