fbpx

info Tisdagen den 21 januari är medlemsadministrationen stängd på grund av utbildning. Här kan du ta del av vanliga frågor och svar om medlemskapet. Välkommen åter!

info Just nu har vi utmaningar med inloggningen in via betalväggar på webbplatsen. När du vill logga in för att ta del av innehåll, välj då att logga in genom att klicka på ”Logga in” i den blå navigeringen längst upp på sidan. Tack för ditt tålamod!

Styrelsen i SPLF 2019
Nyheter

Förordning om Läkarvårdsersättning 2020

Här hittar du den uppdaterade listan med de nya belopp enligt förordningen om läkarvårdsersättning (FoL), som gäller för den som arbetar enligt den så kallade nationella taxan(LoL). De nya beloppen började att gälla 2020-01-01
Övriga nyheter

Nyhetsbrev SPLF december 2019

Så är det första advent och SPLF har haft sitt Repskap med representanter från hela landet som vi plägar ha i månadsskiftet november/december. Som vanligt givande och bra samtal. Mest uppskattat var ”vår” jurist Mia Wallgren som inledde mötet med …
Nyhetsbrev

Medlemsrabatt hos Nets Sweden AB

SPLF är glada att kunna meddela att vi via vår partner Nets Sweden AB kan erbjuda rabatt på kortinlösen och hyra av kortterminaler.
Övriga nyheter

Nyhetsbrev SPLF oktober 2019

Länge sedan sist jag skickade ett brev men vi har inte legat på latsidan. Momsen tar en del tid och kraft med möten och telefonsamtal men även enskilda kollegor som har problem med landstingen.
Nyhetsbrev

Vad händer i momsfrågan?

Här har vi samlat all aktuell information vad gäller moms inom vården:

Momsfrågan

Mer information för egenföretagare finns på

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.