Hoppa till innehåll

Medlemsförmåner

Som medlem i SPLF har du utöver Läkarförbundets medlemsförmåner möjlighet att ta del av följande förmåner:

Ramavtal för HR-tjänster - Koncept HR

SPLF/SPLSAB har ett ramavtal med Koncept HR där våra medlemmar kan få stöd med HR-frågor, som tex avtalsfrågor, rekrytering, uppsägningar, arbetsmiljö och så vidare. Du hör av dig direkt till Koncept HR och kostnaden för medlemmar är 1700 kronor per timme. Koncept HR kontrollerar att du är medlem för att du ska kunna ta del av erbjudandet.

HR@splf.koncepthr.se

Webdoc – Molnbaserat journalsystem

SPLF och SPLSAB kan i samarbete med Evimeria AB erbjuda en rabatt på journalsystemet Webdoc för alla anslutna bolag. Rabatten ger 50% på uppstartskostnaden och utbildning i journalsystemet (värde från 8400 kronor). För befintliga kunder kan Evimeria erbjuda en rabatt om 50% på fortbildning/utbildning i Webdoc till ett värde av 500 kronor/timme, som kan nyttjas vid ett tillfälle. Webdoc är ett modernt och webbaserat journalsystem som är väl anpassat för den typ av mottagningar våra medlemmar oftast har. Läs mer här.
Kontaktpersoner för beställning: 

Cina af Kleen
Tel: +46 733 41 18 10

Andreas Spångberg
Tel: +46 722 95 04 34

Curoflow

Tillsammans med Curoflow kan nu SPLF erbjuda sina medlemmar en rabatt på vårdplattformen Curoflow. Curoflow är en molnbaserad vårdplattform som tillgängliggör en digital ingång (via Bank-ID) för era patienter med anamnesupptagning, tidbokningssystem, videomöten, betaltjänst med mera. Det är en så kallad ”white label”-tjänst, det är alltså ert eget namn, varumärke och utseende som syns utåt. Web-baserad ingång samt egen App ingår. All patientdata hanteras på servrar inom Sveriges gränser och vi garanterar att GDPR efterföljs. Läs mer om plattformen på www.curoflow.se

SPLF:s medlemmar kan genom samarbetet ta del av det mycket förmånliga erbjudandet och få 50% rabatt på etableringskostnaden samt 50% rabatt på utbildning utöver den som ingår i etableringen (3h). Dessutom har Curoflow ett skräddarsytt paket för kliniker med upp till 5 användare/vårdgivare.

För mer information, kontakta Curoflow:
splf@curoflow.se
010-750 06 55                                 

Nets – Kortinlösen och betalterminaler

 

Vi kan för alla bolag som är anslutna till Svensk Privatläkarservice AB erbjuda en rabatt hos Nets Sweden AB. Avtalet innebär en rabatt på kortinlösen samt en rabatt på hyra av betalterminaler på 15% av ordinarie pris. Kontakta Madelene Altinger på Nets för att få tillgång till erbjudandet.

Madelene Altinger
E-post: malti@nets.eu
Alternativ e-post: partnerleads@nets.eu
Telefon: +46 8 609 94 00

 

Korttyp

Pris/trx

% volym

Kort inom EU/EEA
Privata debetkort0,290,29%
Privata kreditkort0,290,49%
Företags kredit- och debetkort0,291,20%
Kort från övriga länder
Samtliga kort0,291,20%
TerminaltypPris/månadPris/år                                                                                             
iCT250E /stationär terminal353 SEK4236 SEK
iWL250G / mobil terminal421 SEK5052 SEK

Juridisk rådgivning – Advokatfirman Wåhlin

Svensk Privatläkarservice AB(SPLSAB) har tecknat avtal med Advokatfirman Wåhlin för juridisk rådgivning till både SPLSAB och dess enskilda medlemmar. Avtalet innebär att alla medlemmar har rätt till en gratis rådgivningstimma och därefter ges rådgivning till ett reducerat pris. Wåhlin är en fullservicebyrå med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg. Det innebär att Wåhlin kan hjälpa till med allt inom affärsjuridiken, såsom ägarfrågor, arbetsrätt, hyresfrågor, skatterätt, tvister och alla typer av avtal. Du som medlem kan bland annat få hjälp med:

 • Upprättande av olika samarbetsavtal och kompanjonsavtal
 • Översyn av avtalsvillkor med leverantörer
 • Genomgång av leasing-och andra finansieringsavtal
 • Framtagande av standardvillkor och avtalsbestämmelser för patienterna
 • Upprättande av anställningsavtal, biträde vid uppsägningar, varsel och omorganisationer samt andra anställningsfrågor
 • Förhandling med hyresvärd, granskning och framtagande av hyresavtal
 • Försäljning eller köp av praktiker innefattande etableringsfrågor
 • Biträde och medling vid ägartvister och andra typer av tvister
 • Biträde vid indrivning av obetalda fakturor
 • Biträde vid krav från patienter
 • Rådgivning kring skatt, moms och arbetsgivaravgifter, skattefrågor vid generationsskiften och omstruktureringar samt fåmansföretagsbeskattning

Wåhlin har även erfarenhet av de olika regulatoriska lagstiftningar som gäller för privatläkare och erbjuder rådgivning där Läkarförbundets egna jurister inte kan bistå.

Läs gärna mer på Wåhlins hemsida, www.wåhlinlaw.se, och tveka inte att höra av er till Wåhlin. Kontaktperson är advokat Fredrika Hörlin, som nås på fredrika.horlin@wahlinlaw.se eller på 0705-201330.

Juridisk rådgivning - Setterwalls Advokatbyrå

Setterwalls har advokater som är väl insatta i våra frågor, bland annat den nationella taxan. SPLF har ett ramavtal med Setterwalls och medlemmar som köper tjänster för över 100 000/år får 10% rabatt på listpriserna i avtalet.

Klicka här för att hitta kontaktuppgifter till Setterwalls. Meddela att du är medlem i SPLF.

Kvalprak AB – Ledningssystem för kvalitetssäkring

Kvalprak AB utvecklar ledningssystem för privatläkare och ägs till 49% av Stockholmssektionen i SPLF. De olika ledningssystemen hjälper dig att kvalitetssäkra och optimera lönsamhet och konkurrenskraft. Produkterna omfattar saker som: dokumentstyrning, avvikelserapportering, riskanalys, händelseanalys, kvalitetsprotokoll, information och rapporter/statistik. I båda systemen finns också lagar och regler samt mallar för vissa dokument.

Små bolag: Bolaget har KVALPRAK FLEX, ett helt digitalt kvalitetssäkringsprogram för mottagningar med en eller två läkare.

Större mottagningar:  Efterfrågan av ett system för ledning och styrning som omfattade all personal föranledde bolaget att utveckla kvalitets och ledningssystemet Kvalitet i Vården (KIV). Ett helt digitalt system för större mottagningar. I KIV finns många funktioner som påverkar kvalitet och lönsamhet som t ex dokumentstyrning, avvikelserapportering, anslagstavla och informationsstruktur. I KIV 8.0 som lanserats av KVALPRAK 2019 finns även möjlighet att bygga egna rapporter, följa upp och åtgärda avvikelser, epost lösenordsfunktion och en mängd andra verktyg som underlättar administrationen.

Medlemmar i SPLF erbjuds rabatterat pris på KVALPRAK AB:s produkter. Läs mer här. Mer information finns på www.kvalprak.se och www.forumkvalitet.se

 Medlemsrabatt på Medibas

Medibas är ett kunskapsstöd med fokus på den svenska sjukvården. Det är ett kontinuerligt uppdaterat och evidensbaserat verktyg med nationella riktlinjer och rekommendationer. Verktyget innehåller över 5 000 unika översikter över symtom, diagnoser och behandlingar. I Medibas finns också en stor mängd patientinformation, bilder och animationer som lätt kan skriva ut eller mejlas till patienten.

Prova gratis idag! 

Licensbeställning:

 • Medlemmar får 20% rabatt per abonnemangslicens (3 995:- + moms)
 • Beställning sker direkt till Medibas och skickas till kundansvarig kafai.wong@medibas.se (fyll i beställningsblankett eller ange rabattkoden: kunskap)
 • 100% nöjd kundgaranti! Prova kostnadsfritt i 30 dagar, är du inte nöjd kan du säga upp abonnemanget.
 • Vid frågor kontakta: Kafai Wong (kafai.wong@medibas.se, 073–957 89 77)
Antal
Produkt Ord. pris (SEK): Rabatt (%): Rabatt (SEK): Pris/licens (SEK)
Medibas x 4 995:- 20 % 1 000:- 3 995:-
Pris/mån/lic: 333:-

 

 

 

 

Kontaktperson

 1. Johnny Wass
  Kanslisekreterare SPLF & Styrelseledamot SPLSAB
Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
 1. Trygghet på jobbet
 2. Unika försäkringar
 3. Lönestatistik för läkare