fbpx

info Just nu har vi tekniska problem med vår telefoni, tekniker jobbar på att lösa problemet. Under tiden kan du e-posta din fråga. Vi uppskattar ditt tålamod.

Aktuell ekonomikurs avser att behandla de ekonomiska konsekvenserna efter valet både för dig som privatperson och för företaget. Kursen kommer också att ta upp hur ägarna på ett skatteeffektivt men korrekt sätt kan ta ut medel från sitt företag. Kursen vänder sig först och främst till dem som driver verksamheten i aktiebolagsform, men naturligtvis även till dem som funderar på att övergå från annan bolagsform till aktiebolag. Vår föreläsare är som tidigare Bo Svensson som arbetar som skattejurist på en av Sveriges största advokatbyråer, Wistrands. Förutom skattejurist hos Wistrands är Bo Svensson också universitetslektor på Handelshögskolan i Göteborg. Han är en erfaren och erkänt duktig föreläsare. Om du önskar mer information hittar du mer att läsa om Bo i länkarna under artikeln.

Punkter som kommer att gås igenom på denna ekonomikurs är bland annat dessa:

  • Ny regering – nya skatteregler?
  • Skattenyheter i höstbudgeten 2018
  • Skatteutfall vid lön, utdelning och pension
  • Skattefria och lågbeskattade förmåner
  • Grunderna för 3:12-beskattningen – genomgång av rättsfall och förhandstips
  • Praktiska skatteplaneringstips

Tidpunkt: Torsdagen den 6/12 2018 mellan klockan 9.00 – 16.30

Plats: Sophiahemmet i Lokal Oscarsalen, som återfinns i Hus C.

Sista anmälningsdag: Onsdagen den 15/11 2018.

Kostnad: 2800:- för medlemmar i SPLF och Svensk Privatläkarservice AB samt deltagare från Sveriges Yngre Läkares Förening ( SYLF). För övriga 4500:-. Priserna är inklusive moms.

Vad ingår: Förutom kursmaterial ingår även lunch och kaffe.

Antal platser: Kursen är begränsad till max 30 personer. Om fler än 30 anmäler sig går vi i turordning efter när anmälan kommit in.

Anmälan: Via e-mail till Per-Erik Melberg på: p-e.melberg@telia.com. Följande uppgifter behövs: Ditt namn, läkarbolagets namn (om du är SYLF:are ange detta), adress, tel. nummer, e-mail-adress.

OBS att sista dagen för avbokning är den 15/11.

Är du läkare som funderar på att börja arbeta i eget bolag? Läs mer här om de vanligaste driftformerna för privata läkarmottagningar idag.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.