fbpx

info Just nu har vi tekniska problem med vår telefoni, tekniker jobbar på att lösa problemet. Under tiden kan du e-posta din fråga. Vi uppskattar ditt tålamod.

Meddelandet som kunde läsas var detta:

”Kommande förändring angående utbetalningskonto

Förvaltningen kommer under våren 2019 att genomföra förändringar gällande ut betalningskonton för vårdgivare verksamma enligt LOL (1993:1651) och LOF (1993:1652).
Det kommer enbart vara möjligt att genomföra utbetalningar till ett personligt bankgiro som är kopplad till vårdgivarens egen etablering.
Vårdgivare som inte har anmält ett personligt bankgiro uppmanas därför att snarast göra en ny ”Anmälan om byte av utbetalningskonto” i ARV-portalen 2.”

Förtydligande från Arv-enhetens chef Peter Bolin

Föreningen har nu bett om ett förtydligande från ARV-enheten, och chefen på enheten, Peter Bolin, meddelar som följer:

”Lite olycklig formulering som vi kommer att uppdatera. Har man ett eget företag med bankgiro som är kopplad till den egna etableringen så är det gällande. Detta har de flesta av våra vårdgivare inom LOL. Dock finns det vissa vårdgivare som har utbetalning till annan huvudman eller vårdgivare som inte kommer att vara gällande längre. Alla som berörs av förändringen kommer att få ett personligt brev.”

Vid frågor är ni varmt välkomna att vända er till Hannu Määttänen, ordförande i Privatläkarföreningens stockholmssektion.


Kontaktperson

  • Hannu Määttänen
    Ordförande Storstockholms Privatläkarförening

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.