Hoppa till innehåll

Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

Röntgenveckan 2024

Text: Ulf Degrell
Bild: Ulf Degrell
Röntgenveckan

2024 är Röntgenveckan tillbaka i Örebro där allt en gång började. Vi i projektgruppen ser fram emot att än en gång får hålla en ”riktig” Röntgenvecka. 2020 fick vi snopet ställa in på grund av pandemin. Veckan 2021 blev digital och hade då självklart inte samma bredd i programmet. 

Nu hoppas vi på ett starkt stöd hos delföreningarna till att göra en attraktiv vecka med en brett och givande program.

Veckan kommer som tidigare att hållas i Conventum Örebro 17-20 september 2024.

Conventum har numera en glasgång från kongressdelen över till utställningsdelen. Det gör att man går torrskodd till lunch och fika pauser. 

Örebro och Conventum är en idealisk plats för Röntgenveckan, nu ännu större, ännu bättre! 

Välkomna till Örebro 2024!

Ulf Degrell

Projektledare Röntgenveckan 2024

Mer från Imago Medica

SFPR - Ordförande har ordet

Pediatrisk radiologi Ett av föreningens huvudmål är att jobba för en god och jämlik vård/diagnostik för barn i hela landet. De flesta radiologiska undersökningar av barn utförs på andra sjukhus än landets barnsjukhus och bedöms av allmänradiologer. Genom årliga kurser för ST-läkare …

SFMR:s årsmöte

Information från SFMR:s styrelse Vid mötets start serverades lite bubbel och tilltugg, och därefter blev det prisutdelning till alla duktiga stipendiater.

Styrelsereferat 11 september 2023

Information från SFMR:s styrelse Vi i styrelsen hade som vanligt styrelsemöte på måndagen i Röntgenveckan. Mycket att stå i med förberedelser inför årsmöte med mera.

SFMR:s studentpris 2022

Gastroradiologi Titel: En djuplärnings-baserad metod för att detektera och bedöma tumöregenskaper hos patienter med duktala adenokarcinom i pankreas