Hoppa till innehåll
Kalender
Nationellt vårdprogram cancerrehabilitering barn och ungdom, webbsänt seminarium

Nationellt vårdprogram cancerrehabilitering barn och ungdom, webbsänt seminarium

Seminariet presenterar det första nationella vårdprogrammet för cancerrehabilitering barn och ungdom.Tid: Arrangör: RCC, Regionala Cancercentrum i Samverkan

Seminariet inleds av nationell cancersamordnare Kjell Ivarsson och Miriam Söderström, hälso- och sjukvårdsminister Acko Ankarbergs statssekreterare, som ger det politiska perspektivet på barncancer och vikten av rehabilitering. Patient- och närståendeföreträdare beskriver när cancerrehabilitering är avgörande och professionen vårdprogrammets delar och syfte.

Seminariet är kostnadsfritt.

Välkommen till ett webbsänt seminarium den 23 maj, läs mer och anmäl dig via länken här: Webbsänt seminarium – vårdprogram för cancerrehabilitering av barn och ungdom – RCC (cancercentrum.se)


Mer i kalendern

11
sep

Skolläkardagar 2024 i Jönköping

Nu kan ni anmäla er! Skolläkardagarna kommer att inledas med en spännande föreläsning om betygssystemet. Temat övergår därefter till att handla om våld och kriminalitet samt folkhälsoarbete i skolan ur olika perspektiv. Hur mår våra skolbarn? Hur kan vi bättre förstå och tolka psykologutredningar? På kvällen samlas vi i Werkets prisbelönta lokaler i centrala Jönköping för middag och underhållning. Under dagarna finns möjlighet att presentera ST-arbeten, ett uppskattat inslag på förra årets skolläkardagar. Vi hoppas på två inspirerande och utvecklande dagar och välkomnar även i år Elevhälsans och skolans alla professioner.

Läs mer

Bli medlem i Sveriges läkarförbund
För alla läkare under hela karriären
  1. Trygghet på jobbet
  2. Unika försäkringar
  3. Lönestatistik för läkare
SLF.se Kalender
Nationellt vårdprogram cancerrehabilitering barn och ungdom, webbsänt seminarium