Nu är arbetet igång – för 24:e året i rad anordnas AT-Beach i Halmstad; en fullspäckad helg med grill- och lekkväll på fredagen, beachvolley-turnering och middag på lördagen avslutat med brunch på söndagen. Allt i sommarsköna Tylösand. Turneringen har vuxit för varje år och nästan hälften av alla 300 deltagare kommer dit som supporters.

Annika, hur blev du involverad i AT-beach?
Förra året var jag med och anordnade fredags­kvällen och det kändes som en rolig utmaning och en ära att ta över stafettpinnen från förra årets lyckade event.

Vad gör du till vardags?
Jag är AT-Läkare i Halmstad. På fritiden umgås jag mycket med mina AT-kollegor i allt från filmklubbar till volleybollspel.

Vilken är den största utmaningen med AT-beach?
Det är väldigt många engagerade, vilket behövs för att få ihop ett sånt här stort event och utmaningen ligger i att samordna alla inblandade så arbetet flyter på både innan och under eventet.

Hur bra är du själv på beach-volleyboll?
Förra året hade jag spelat volleyboll en enda gång, men deltog med ett lag ändå. Man kommer långt med entusiasm!

Vad kommer att vara speciellt med AT-beach 2019?
Vi utvecklar supportkonceptet och vill verkligen uppmana alla att komma och delta även utan att spela volleyboll. Det är nästan hälften av alla del­tagare som är där utan att spela. Man behöver inte komma som ett gäng utan lär känna folk på plats.

Hur ser du på de nya uppstickarna AT-ice och AT-vasan?
Det är en otroligt rolig utveckling – vi hoppas på ännu fler event i samma anda!

Vad vill du säga till de som funderar på att anmäla sig till AT-beach 2019?
Tycker du att det verkar som ett roligt event så kom! Släpp alla tankar på prestation eller att du behöver känna folk sedan innan – kom bara som du är och få en härlig helg i vårt fina Halmstad. Undrar du något så kontakta oss gärna!

Fakta
AT-beach 2019

När 19–21 juli 2019
Var Halmstad/Tylösand
Hur Anmälan öppnar 25 april. Förra året sålde platserna för att anmäla lag slut på under ett dygn!

Mer info

www.atbeachhalmstad.com

Facebook.com/atbeachhalmstad

Instagram.com/atbeach2019

Mer från Moderna Läkare