fbpx

info Information om covid-19: Vi bevakar händelseutvecklingen och uppdaterar kontinuerligt vad som gäller för dig som läkare.

20
okt
till
22
okt
20 – 22 oktober today

Läkarförbundet, Villagatan 5, Stockholm

location_on

Karin Nord, 070-267 53 57

person

Pris: 10 000 + moms

comment

FULLBELAGD

En ökad kunskap och insikt om hur en organisation och dess utformning påverkar de individer och grupper som man träffar som företagsläkare

Hälsa, effektivitet och lönsamhet är varandras förutsättning. Det är viktigt i rollen som företagsläkare/arbetsmedicinare/arbets- och miljömedicinare att ha kunskap om sambanden mellan dessa tre. Kursen vill bidra till att ge ett ökat kunnande och en ökad nyfikenhet om hur organisationen och dess utformning påverkar de individer och grupper som man träffar på i sitt dagliga arbete. Kursen varvar föreläsningar samt praktiska övningar.

SOSFS 2015:8

Kursen kommer att omfatta delmål c5 samt delar av delmål a1, c1, c2 och c6 i tilläggsspecialiteten Arbetsmedicin och grundspecialiteten Arbets- och Miljömedicin.

SOSFS 2008:7

Kursen relaterar till del av delmål 10 i Arbets- och miljömedicin (att ha kunskap om organisationens inverkan på individ och grupp samt om hälsofrämjande och förebyggande arbete) samt till delmål 10 i Allmänmedicin (att behärska initiering av, och medverkan i medicinsk och arbetsrehabilitering i samarbete med samhällets övriga resurser) och för båda även till delmål 17 (ledarskapskompetens, kunskap om egna funktionen samt rollen i organisationen samt förmåga till ledarskap) och delmål 18 (kunskap om organisationen samt styrning för bästa resursutnyttjande).

 

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.