fbpx

info Medlemsrådgivningen håller extraöppet under helgen. Fredag 3/4 fram till kl. 16.00, lördag 4/4: kl. 12.00-15.00, söndag 5/4: kl. 12.00-15.00

Ändring av ansökningsvillkor

Från och med den 19 november 2019 kommer medlemmar i SFLF att ges företräde till våra kurser i de fall det är för många anmälda. Det finns alltså goda skäl att bli medlem om du är ST-läkare i arbetsmedicin.

Om kurserna

SFLF:s kurser rymmer upp till 25 deltagare. Vi prioriterar ST-läkare inom Arbetsmedicin och Arbets- och Miljömedicin samt medlemmar i SFLF. Anmäl dig alltså så fort som möjligt, då först till kvarn gäller. Bli medlem genom att kontakta medlemsrådgivningen.

Vi publicerar datum för kurserna så fort vi kan så att du kan reservera i din kalender. Anmälan öppnas så fort schemat är klart. Kursbekräftelse kommer när vi bedömer att kursen kan genomföras, senast 4 veckor innan kursstart.

Kurserna är momsbelagda om inget annat anges.

Vi publicerar även kurser arrangerade av AMM-kliniker som rör ST-utbildning eller fortbildning.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.