fbpx

Har du rätt medlemskap?

Är du medlem i Läkarförbundet student? När du tar läkarexamen meddela Läkarförbundet detta så övergår medlemskapet till SYLF.

Är du medlem i rätt lokalförening? Reglerna säger att man ska vara medlem i den lokalförening där man har sin huvudanställning. Anmäl ändring till Läkarförbundet.

medlem@slf.se

Rätt mejladress!

Är din mejladress i medlemsregistret aktuell? Kontakta lakarforeningen@rjl.se om du behöver ändra.

Nyheter

Nominera årets läkarkollega

Har du en kollega som förtjänar utmärkelsen Årets kollega? En kollega som ställer upp, bidrar till god stämning på arbetsplatsen, engagerar sig, delar med sig, stöttar och mycket annat… Skicka in ditt bidrag med motivering till: lakarforeningen@rjl.se senast den 15 …

Handlingsplan för oberoende av bemanningsföretag

Region Jönköpings län antog i januari 2017 en strategi för att göra sig oberoende av bemanningsföretag, men vi som vi alla vet är vi är vi långt från det målet. Jönköpings läns läkarförening har granskat regionens strategier och handlingsplaner.

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill söka bland vanliga Frågor och svar

De vanligaste frågorna som medlemmar ställer till oss har vi samlat på ett ställe, tillsammans med svaren. Hittar du inte svaret på din fråga, kan du ställa den via “Fråga oss”-knappen på sidan.

Till Frågor och svar

Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.