fbpx

Har du rätt medlemskap?

Är du medlem i Läkarförbundet student? När du tar läkarexamen meddela Läkarförbundet detta så övergår medlemskapet till SYLF.

Är du medlem i rätt lokalförening? Reglerna säger att man ska vara medlem i den lokalförening där man har sin huvudanställning. Anmäl ändring till Läkarförbundet.

medlem@slf.se

Rätt mejladress!

Är din mejladress i medlemsregistret aktuell? Kontakta lakarforeningen@rjl.se om du behöver ändra.

Nyheter

Handlingsplan för oberoende av bemanningsföretag

Region Jönköpings län antog i januari 2017 en strategi för att göra sig oberoende av bemanningsföretag, men vi som vi alla vet är vi är vi långt från det målet. Jönköpings läns läkarförening har granskat regionens strategier och handlingsplaner.

Kursprogram för 2019

Läkarförbundet kursprogram för fackliga utbildningar 2019 är klart. Kurser och temadagar riktar sig till förtroendevalda i lokalföreningarna.
Jag vill ha hjälp med fackliga och juridiska frågor

Kontakta medlemsrådgivningen och få kvalificerade råd om allt som rör din anställning.

08-790 35 10
medlemsradgivningen@slf.se

Måndag–torsdag kl 9–16, fredag kl 9–13

Kontakta din lokalförening
Din lokalförening kan ge svar på frågor som rör din anställning på den ort du arbetar.

Hitta förening

Jag har en fråga om mitt medlemskap

Vill du ändra uppgifter i medlemsregistret, ex. byta aktuella kontaktuppgifter, anmäla examen eller byta förening i ditt medlemskap.

Om ditt medlemskap

Jag vill söka i kunskapsbanken

Råd & Stöd är namnet på Läkarförbundets kunskapsbank där du hittar den bästa rådgivningen inom lön, pension, avtalsfrågor med mera.

Till Råd och stöd

Jag vill bli medlem i Läkarförbundet

Om något händer får du personlig rådgivning och experthjälp. Du får också möjlighet att påverka ditt arbetsliv som läkare. En enda del av medlemskapet kan tjäna in hela årsavgiften.

Bli medlem

infoVi använder cookies för att samla in statistik kring hur webbplatsen används, men framför allt för att förbättra din användarupplevelse. Genom att fortsätta godkänner du det. Här kan du läsa mer om cookies.